Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raphinha neemt sportieve wraak en houdt titeldroom FC Barcelona levend

Laatste update:

Bij Barcelona ontbrak Frenkie de Jong andermaal vanwege een enkelblessure die hij enkele weken geleden opliep. Op het middenveld werd de centraal opererende Ilkay Gündogan geflankeerd door Fermín López en Sergi Roberto. Lamine Yamal en Raphinha moesten voorin voor de aanvoer zorgen richting diepste spits Robert Lewandowski.

Barcelona leek al vroeg op 1-0 te komen tegen het stugge Las Palmas. López wist Raphinha na 20 minuten spelen te bereiken en de Braziliaanse vleugelaanvaller schoot van binnen de zestien raak. De arbitrage constateerde echter een buitenspelsituatie, waardoor het Catalaanse feestje niet doorging.

Luttele minuten later wist Raphinha opnieuw de aandacht op zich te vestigen. De buitenspeler vloog bijna door de lucht door de keiharde charge van de uitgekomen doelman Valles, die wonderlijk genoeg verbaasd was toen hij de rode kaart te zien kreeg. Raphinha had zichtbaar veel pijn, maar hoefde niet naar de kant te worden gehaald door Barcelona-trainer Xavi.

Bij Las Palmas moest voormalig Barcelona-speler Munir El Haddadi plaatsmaken voor reservedoelman Aarón Escandell. De Catalanen wilden nog voor rust profiteren van de overtalsituatie, maar hadden pech toen Lewandowski een geplaatste kopbal op de lat zag belanden.

De 1-0 voor Barcelona kwam er na bijna een uur spelen alsnog. João Félix lobte de bal op schitterende wijze over de verdediging van Las Palmas heen en het was de weggesprinte Raphinha die met een krachtige en fraaie kopbal scoorde. Vreugde en opluchting bij de Barcelona-fans in het Olympisch Stadion Lluís Companys.

De minieme voorsprong kwam niet meer in gevaar voor Barcelona, dat de moegestreden Lewandowski in de slotfase naar de kant zag gaan. Vitor Roque mocht zich in de laatste tien minuten bewijzen tegenover Xavi. Barcelona trok de 1-0 over de streep en kan nu rustig wachten op wat Real Madrid zondag doet.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties