Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hélène Hendriks brengt bij Vandaag Inside slecht nieuws voor Robin van Persie

Laatste update:

Al vroeg in de tweede seizoenshelft van de huidige jaargang maakten Heerenveen en diens huidige hoofdtrainer, Kees van Wonderen, bekend na dit seizoen uit elkaar te gaan. Sindsdien werden de Friezen aan de nodige trainers gelinkt.

Meer: Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook

Met name Maurice Steijn, Van Persie en Kruys zouden nadrukkelijk in beeld zijn bij de enige Eredivisie-club van Friesland. Alle kandidaten zijn naar verluidt reeds op gesprek geweest bij Heerenveen.

Voormalig topspits Van Persie stond volgens de berichtgeving te popelen om aan zijn eerste klus als hoofdtrainer te beginnen en had graag de stap naar het Abe Lenstra Stadion gemaakt. De keuze lijkt echter niet op de huidige jeugdcoach van Feyenoord te zijn gevallen.

Hendriks weet bij Vandaag Inside namelijk te melden dat Heerenveen in zee gaat met Kruys, vertrekkend oefenmeester van VVV-Venlo. "Ik heb één bron, dus het is een klein beetje onder voorbehoud", nuanceert de presentatrice haar eigen verhaal.

Kruys is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer in Limburg, nadat hij eerder assistent- en interim-trainer was bij FC Utrecht. VVV draait dit seizoen onder Kruys' leiding een wisselvallig seizoen.

De Venlonaren begonnen ondanks de penibele financiële staat van hun club sterk aan het seizoen. Inmiddels gaat het VVV minder voor de wind en moet het vrezen voor deelname aan de play-offs. Met 45 punten bezet het team van Kruys momenteel de dertiende plek.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties