Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real en City houden elkaar in evenwicht in ongekend spektakelstuk

Laatste update:

Het tweeluik tussen City en Real werd vooraf bestempeld als finalewaardig affiche. Beide clubs stonden de voorbije jaren meermaals in de finale, maar namen het nu in de kwartfinale al tegen elkaar op.

Wat opviel aan de opstelling van City was de afwezigheid van Kevin De Bruyne. De smaakmaker kampte naar verluidt kort voor de wedstrijd met een griepvirus, waarop Pep Guardiola besloot hem op de bank te posteren.

Wie niet stipt om 21:00 uur inschakelde voor Real - City deed zichzelf lelijk tekort. Beide ploegen trapten vanaf het eerste fluitsignaal het gaspedaal volledig in, wat leidde tot een moordend tempo met kansen over en weer.

Al na veertig seconden (!) liep Aurelien Tchouameni tegen een gele kaart aan. De verdediger annex middenvelder van Real is daardoor geschorst voor de return en moest bovendien nog bijna een volledige wedstrijd op zijn tellen passen.

Uit de vrije trap die volgde scoorde City, daar Bernardo Silva besloot ineens op doel te schieten. De Portugees verraste doelman Andriy Lunin in de korte hoek. Heel lang kon City niet genieten van de voorsprong, daar Real de stand tien minuten later gelijk trok.

Eduardo Camavinga besloot maar eens uit te halen van een meter of twintig. Het schot van de Fransman werd getoucheerd door Ruben Días, waardoor Stefan Ortega kansloos was. Weer een minuut later was Ortega opnieuw geklopt door een van richting veranderd schot. Dit keer kwam de inzet van Rodrygo: 2-1.

Beide ploegen kregen in het eerste bedrijf kansen om de doelpuntenproductie verder op te vijzelen, maar slaagden daar niet in. Het moordende tempo zorgde ervoor dat zelfs de Spaanse regie soms verstek moest laten gaan.

Na rust bleef de amusementswaarde hoog en kantelde City de wedstrijd volledig. De ploeg van Guardiola moest toezien hoe Erling Haaland geïsoleerd werd door Antonio Rüdiger, waarop het van afstand haar geluk beproefde. En met succes.

Waar het eerst Phil Foden was die met een schitterende afstandsknal het net vond voor de 2-2, was het niet veel later Josko Gvardiol die eveneens succesvol was van afstand: 2-3. Voor de Kroaat was het zijn eerste goal in dienst van City.

Real zette in de slotfase nog eenmaal aan op jacht naar de gelijkmaker en slaagde daarin. Na een voorzet van Vinícius Junior haalde Federico Valverde de bal ineens uit de lucht: 3-3. Volgende week in Manchester wacht de volgende thriller.

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties