Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid bereikt mondeling akkoord en gaat naast Mbappé nog een ster halen

Laatste update:

Davies wil de transfer naar de Spaanse hoofdstad dolgraag maken. De 44-voudig international van Canada gaat zijn contract bij Bayern München niet verlengen en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid. De Duitse topclub moet Davies komende zomer van de hand doen, indien de club nog iets wil overhouden aan zijn vertrek. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op 70 miljoen euro.

Ook in Duitsland en Spanje wordt de naderende transfer van Davies groot opgepakt. Volgens Sky Deutschland en Marca is het goed mogelijk dat Bayern München en Real Madrid een akkoord zullen bereiken. De Madrilenen wisten Davies in de afgelopen weken al te overtuigen tot een dienstverband in Estadio Santiago Bernabéu.

Journalist Florian Plettenberg schrijft op X dat Bayern München niet van plan is om Davies uit zijn contract te laten lopen zonder daar iets aan over te houden. Over een eventuele transfersom wordt nog niets geschreven. In Madrid moet Davies gaan concurreren met de Franse linksback Ferland Mendy.

Bayern München is ondertussen al op zoek naar een vervanger van Davies. Volgens Sky heeft de Beierse clubleiding AC Milan-linksback Theo Hernández in het vizier om de linkerflank te gaan bestrijken in de Allianz Arena. In Milaan ligt de 26-jarige Fransman nog tot medio 2026 vast.

Mbappé


Indien Davies daadwerkelijk de overstap maakt naar Real, kan hij in Madrid gaan samenspelen met Kylian Mbappé. De 25-jarige Fransman heeft volgens Marca reeds een langdurig contract getekend bij de Spaanse recordkampioen. Voor Mbappé hoeft Real Madrid geen transfersom te betalen, daar de Franse superster over vier maanden uit zijn contract loopt bij Paris Saint-Germain.

Real Madrid bouwt ondertussen hard aan de toekomst. Davies en Mbappé kunnen zich voegen bij een zeer getalenteerde selectie. De Braziliaanse Endrick meldt zich halverwege juli eveneens in Madrid. Voor het achttienjarige toptalent maakt de Koninklijke zo'n 45 miljoen euro over aan Palmeiras.

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
9
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties