Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid moet sterkhouder rest van het jaar missen na incident op training

Laatste update:

De Fransman kwam tijdens een training op woensdag in botsing met Paris Saint-Germain-aanvaller Ousmane Dembélé. Waar de buitenspeler er ongedeerd vanaf kwam, scheurde Camavinga een buitenband in zijn rechterknie.

Volgens het Spaanse medium Relevo kan het 21-jarige talent hierdoor de rest van het jaar niet in actie komen. Hij zou zes tot tien weken nodig hebben om volledig te herstellen, waardoor Real pas in januari weer een beroep op hem kan doen.

Camavinga kan dit seizoen gezien worden als een van de sterkhouders van zijn club. Hij speelde vooralsnog in elke competitiewedstrijd mee en ook in de Champions League was de linkspoot telkens van de partij.

Carlo Ancelotti ziet in Camavinga een veelzijdige speler. Waar de Fransman voorheen voornamelijk werd gebruikt als centrale middenvelder of controleur, gebruikt Ancelotti hem ook met regelmaat als linksachter.

Blessure Vinícius Júnior
Ook Vinícius Júnior zal enige tijd moeten toekijken bij Real. De aanvaller raakte in de nacht van donderdag op vrijdag geblesseerd tijdens het WK-kwalificatieduel tussen Colombia en Brazilië (2-1).

Vinícius moest het veld na een klein halfuur verlaten met klachten aan zijn hamstring. Hoe lang de Braziliaan aan de kant staat is vooralsnog onduidelijk. Wel mist hij definitief de interland tegen Argentinië van woensdag, daar Vinícius vrijdag al terugkeert in Madrid.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
4
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
2
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Ajax
0
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - RKC Waalwijk
0
Basisplek bij PSV voor speler die na dit seizoen vertrekt uit Eindhoven
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties