Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Sociedad lijkt transfer van vijftig tot zestig miljoen euro aan te kondigen

Laatste update:

"Een wijziging op het laatste moment in onze selectie: Julen Lobete neemt de plaats in van Willian José. De aanvaller heeft gevraagd om buiten de selectie te blijven tot er duidelijkheid bestaat over zijn situatie", schrijft Real Sociedad op Twitter. Het communiqué volgt op berichtgeving in de Spaanse media, die de afgelopen uren melding maakten van de concrete belangstelling van Tottenham Hotspur in de Braziliaanse aanvaller.

The Spurs zoeken naar een nieuwe spits, doordat Harry Kane de komende maanden aan de kant staat. Onder meer Islam Slimani, Krzysztof Piatek, Aleksandar Mitrovic, Christian Benteke, Fernando Llorente en Paco Alcacer werden gelinkt aan een overstap naar Noord-Londen, maar het lijkt er nu sterk op dat Willian José de tijdelijke vervanger van Kane gaat worden bij Tottenham Hotspur. AS schrijft dat niets een overgang van de aanvaller naar de Premier League nog in de weg staat.

Willian José speelt sinds 2016 voor Real Sociedad, dat hem destijds overnam van het Uruguayaanse Club Deportivo Maldonado. Zijn contract in San Sebastian loopt nog tot medio 2024 en bevat een afkoopclausule van zeventig miljoen euro. Cadena SER meldt dat the Spurs niet de gelimiteerde transfersom op tafel leggen, maar wel vijftig tot zestig miljoen gaan overmaken naar Real Sociedad. Willian José, die dit seizoen in 22 officiële wedstrijden goed was voor 8 doelpunten, is naar verluidt reeds onderweg naar Engeland om de transfer af te ronden.

Is Willian José een aanwinst voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
12
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties