Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Regragui schrijft geschiedenis en dankt heel continent voor succesverhaal

Laatste update:

De halve finaleplaats van de Noord-Afrikanen is gezien het feit dat Regragui pas 81 dagen voor de start van het toernooi in Qatar het stokje van Vahid Halilhodzic overnam helemaal bijzonder te noemen. "Ik ben heel blij", liet Regragui weten voor de camera van TF1. "Men heeft gezien dat het niet makkelijk is om van ons te winnen. Deze wedstrijd leek op die van Spanje. Portugal heeft ons goed bestudeerd, maar toch konden we ons plan uitvoeren, ondanks de vermoeidheid na de achtste finale." In die wedstrijd kwamen zowel Spanje als Marokko niet tot scoren en zetten de Zuid-Europeanen regelmatig grote druk op de Marokkaanse defensie.

Ook in de wedstrijd tegen Portugal ging het niet altijd even makkelijk voor Marokko, maar toch wist de ploeg van Regragui stand te houden. De ploeg incasseerde dit toernooi slechts één doelpunt: een eigen goal van Nayef Aguerd tegen Canada (1-2 overwinning). "We willen laten zien dat Afrika hier verdient te zijn. We hebben een heel continent en de hele Arabische wereld achter ons staan. Dat is heel veel energie dat achter ons staat. We gaan er alles aan doen en alles geven wat we hebben", doelt Regragui op de halve finale tegen Engeland of Frankrijk. Dat duel wordt zaterdagavond gespeeld. De Leeuwen van de Atlas verrasten in de groepsfase al door in een poule met België, Kroatië en Canada als groepswinnaar te eindigen.

Nadat er na strafschoppen in de achtste finale werd afgerekend met Spanje, moest ook ook Portugal zijn meerdere erkennen in Marokko. "Dit is geen wonder, maar werk", benadrukt de succestrainer bij het Portugese Record. "We zijn een geweldig team met een groot hart. We waren veel beter qua verlangen en passie. We zijn hier om te laten zien wie we zijn. Het is een heel moeilijk toernooi, maar kijk tegen wie we al gespeeld hebben. We hebben nederigheid en de energie van de Afrikaanse en Arabische mensen gebruikt. Ons pad loopt altijd naar voren. Ik ben heel trots op deze geweldige spelers, net als de hele staf. We zullen snel herstellen en dat zal moeten, want er komt opnieuw een geweldig team aan."

FIFA World Cup
Marokko
1 - 0
Portugal

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties