Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Érick Gutiérrez staat na 'stevig miljoenenbod' van Chivas voor vertrek bij PSV

Laatste update:

Volgens Elfrink praat PSV nog over de betalingscondities en eventuele bonussen met Chivas. De Mexicaanse club wil Guti graag terughalen naar zijn geboorteland, terwijl de 36-voudig international daar zelf ook voor openstaat. Gutiérrez verlengde vorig jaar zijn contract bij PSV tot medio 2025. Zijn vorige zaakwaarnemer liet destijds een gelimiteerde transfersom van vijf miljoen euro in de verbintenis van de middenvelder opnemen.

De verwachting is dat de transfer in de komende dagen rond gaat komen. Gutiérrez verlengde vorig jaar zijn contract toen hij net een ijzersterk seizoen achter de rug had onder Roger Schmidt, maar onder zijn opvolger Ruud van Nistelrooij belandde de Mexicaan toch weer op een zijspoor. Gutiérrez had het zwaar met het gebrek aan speeltijd en was absoluut niet tevreden, maar stelde zich op in teambelang door weinig te klagen.

PSV telde vijf jaar geleden zeven miljoen euro neer voor de centrale middenvelder, die overkwam van CF Pachuca. Volgens Elfrink zit het terugverdienen van dat bedrag er voor de Eindhovenaren al heel lang niet meer in. Gutiérrez kon zich in Eindhoven nooit ontwikkelen tot een sleutelspeler in het elftal, al had hij in sommige periodes wel een belangrijk aandeel. In totaal staat hij op 141 officiële duels voor PSV, waarin hij 12 goals en 12 assists produceerde.

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
29
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
13
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties