Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

RKC-duo moet uitspraken verklaren en vrezen voor schorsing van KNVB

Laatste update:

RKC was zondag enorm dichtbij een punt in Eindhoven, maar kreeg in de 95ste minuut een penalty tegen toen Xavi Simons naar de grond ging na een aanraking met het hoge been van Hans Mulder. Gözübüyük besloot te fluiten en een strafschop te geven, waarna Cody Gakpo deze benutte.

Kramer kon zich niet vinden in de beslissing van de leidsman. "In mijn ogen maakt de scheidsrechter een schandalige beslissing", klonk het bij ESPN. "Ongeacht of het verdiend is of niet, wij willen hier een resultaat halen en zonder deze achterlijke beslissing pakken we hier een punt. Nu is het weer een goedmakertje voor vorig jaar tegen Feyenoord en dat moeten wij maar weer accepteren, want wij zijn maar RKC en wij moeten het maar laten gebeuren."

Ook doelman Vaessen was vervolgens woest. "Ik vind dit een topclubpenalty. En ik vind ook dat we hier iets aan moeten doen. Misschien moeten we oud-profs bij de VAR zetten. Het is ongekend. Ik zou de scheidsrechter en de VAR voor drie weken schorsen', aldus de keeper tegenover de NOS. Deze week zal blijken of de uitspraken van het duo gevolgen gaan hebben. Zaterdag neemt RKC het in eigen huis op tegen SC Cambuur en wellicht zijn Kramer en Vaessen dan niet van de partij.

Eredivisie
PSV
1 - 0
RKC Waalwijk

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties