Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

RKC-keeper Vaessen stoort zich aan Almere: 'Kon beter een pop op doel zetten'

Laatste update:

RKC kwam donderdag in het eigen Mandemakers Stadion niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De Brabanders staan momenteel op de vijftiende plaats in de Eredivisie en kunnen een overwinning dus wel gebruiken om zich wat meer ademruimte te verschaffen.

Almere, dat als promovendus de knappe twaalfde plek in beslag neemt en tien punten meer heeft dan nummer zestien Excelsior, had andere belangen en kwam volgens de sluitpost niet naar Waalwijk om er een open wedstrijd van te maken.

"Je kon beter een pop in mijn doel zetten", begon de doelman bij ESPN geïrriteerd aan zijn verhaal over de defensieve speelstijl van Almere. "Als ik kijk naar hoe ze spelen... Het is heel effectief, maar ik zou er niet kunnen spelen. Ik heb er echt de klere in. Ze komen hier niet om te voetballen en dat weet je ook. Ze hebben er waarschijnlijk de spelers ook niet voor."

Vervolgens draait Vaessen zijn verhaal toch nog iets bij: "Maar goed, ze staan wel hoger dan wij, dus eigenlijk kan ik er weinig van zeggen. Anders zouden ze zich ook niet handhaven in de Eredivisie, dus daarvoor ook de credits naar hen. Maar nogmaals, ik zou niet voor zo'n elftal kunnen spelen."

Reactie Alex Pastoor


Oefenmeester Alex Pastoor was nogal verbolgen over de kritiek van de doelman ten opzichte van zijn speelwijze. "Ik snap er helemaal niets van dat iemand daar zo in staat. Iedere ploeg is vrij om een speelwijze te kiezen die ze zelf willen."

"Vroeger, toen ik zelf nog voetbalde, waren wedstrijden tegen Ajax en PSV een soort tandartsbezoek waar je tegenop keek. Ik denk dat ploegen dat nu tegen ons hebben, schat ik zo in."

Aankomend weekend speelt Almere het uitduel met Go Ahead Eagles, terwijl RKC opnieuw een belangrijke wedstrijd in de strijd om lijfsbehoud op het programma heeft staan tegen FC Volendam.

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
9
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
13
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
20
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
72
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties