Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC Waalwijk bevestigt: Mats Seuntjens keert terug op het oude nest

Laatste update:

"Ik ben enorm enthousiast om weer aan te sluiten bij RKC Waalwijk", aldus Seuntjens op de clubwebsite van de Waalwijkers. "Ik voel een sterke verbinding met de werkwijze van RKC en voel mij thuis bij de club. Ik kijk ernaar uit om weer op het veld te staan en mijn bijdrage te leveren aan dit team."

Meer: Mats Seuntjens voedt geruchten over binnenlandse transfer: ‘Al gesprek gehad’

Ook algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de komst van Seuntjens. "Wij zijn trots op het feit dat Mats opnieuw voor RKC kiest en onze voorhoede direct komt versterken. Mats herkent en waardeert de cultuur en visie van RKC, waardoor zijn rentree snel beklonken was."

Het is voor de tweede keer dat Seuntjens zijn contract laat ontbinden voor een overstap naar RKC. Vorig jaar deed hij hetzelfde als speler van Fortuna Sittard. Die stap is RKC dusdanig goed bevallen dat ze nu opnieuw in zee gaan met de geboren Brabander.

Seuntjens maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van RKC naar Utrecht, maar werd in de Domstad nooit onomstreden. Onder Ron Jans was hij vaker reservespeler dan basisspeler en dus koos hij met de komst van Lammers eieren voor zijn geld.

Bij RKC wordt Seuntjens met open armen ontvangen. Afgelopen seizoen was hij in negentien wedstrijden verantwoordelijk voor vier goals en acht assists, waarmee hij een belangrijk aandeel had in de knappe negende eindnotering van de Waalwijkers.

De terugkeer van Seuntjens bij RKC was geen ABC'tje, schreef het Brabants Dagblad al. De routinier streek bij Utrecht meer geld op dan de Brabanders konden betalen, maar beide partijen zijn dus toch tot een akkoord gekomen.

Seuntjens behoort met zijn 274 wedstrijden tot een van de ervaren spelers in de Eredivisie. De middenvelder annex aanvaller kwam tot dat aantal bij achtereenvolgens NAC Breda, AZ, Fortuna Sittard, RKC en Utrecht.

Meer nieuws

Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
1
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
25
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties