Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea laat mede dankzij vier goals van fenomeen Palmer niets heel van Everton

Laatste update:

Aan beide kanten stond er een voormalig PSV'er in de basis. Bij Chelsea was dat Noni Madueke, bij Everton Jarrad Branthwaite. Daarnaast begon Arnaut Danjuma op de bank bij de bezoekers.

Palmer was de grote man in de eerste helft: binnen dertig minuten had hij een hattrick te pakken. De 1-0 maakte de aanvallende middenvelder in de dertiende speelminuut. Na een fraaie dribbel kreeg hij de bal terug van Nicolas Jackson en schoot hij raak in de linkerbenedenhoek. De 2-0 viel vijf minuten later. Uit de rebound, na een redding van doelman Jordan Pickford, knikte Palmer zijn tweede van de avond binnen.

In de 29ste speelminuut ging Pickford in de fout. Hij speelde de bal in de voet bij Palmer, die vanaf circa 35 meter van het doel direct uithaalde. Het schot viel op heerlijke wijze binnen: 3-0. Palmer werd zo de eerste speler ooit die in zeven Premier League-duels op rij op Stamford Bridge scoorde.

Nadat een doelpunt van Everton-spits Beto was afgekeurd wegens buitenspel, maakte Jackson er vlak voor rust ook nog 4-0 van. Hij nam een hoge voorzet van Marc Cucurella knap aan en rondde uit de draai af.

Na een klein uur spelen kreeg Chelsea een penalty, en er ontstond onenigheid tussen Palmer, Madueke en Jackson over wie de strafschop zou nemen. Het werd uiteindelijk Palmer, die niet faalde: 5-0.

Daardoor gaat het 21-jarige talent nu samen met Erling Braut Haaland aan kop op de topscorerslijst van de Premier League: beiden scoorden twintig keer. Vlak voor tijd werd het ook nog 6-0 via invaller Alfie Gilchrist, die de bal hard uit de rebound binnenschoot.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties