Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roger Schmidt en Benfica balen van tiende treffer Aubameyang, maar winnen wel

Laatste update:

Trainer Roger Schmidt liet Orkun Kökçü op de bank beginnen. De voormalig aanvoerder van Feyenoord zag João Neves en Florentino de voorkeur krijgen als controlerende middenvelders. Rafa Silva was de nummer 10 en moest spits Casper Tengstedt zien te bereiken. Bij Marseille stond topscorer Aubameyang uiteraard in de basis. De Gabonees vormde de aanval met Faris Moumbagna en Amine Harit.

Benfica kwam na een kwartier spelen op voorsprong. Tengstedt gaf mee aan Rafa Silva, die opkeek en een gaatje vond in de korte hoek: 1-0. Een uitstekende start voor Benfica, dat daarvoor weinig te duchten had van Marseille en ook na de treffer de bovenliggende ploeg bleef. De gewenste grote kansen bleven echter enige tijd uit voor as Águias, ondanks dreigende momenten van João Neves en ex-Feyenoorder Fredrik Aursnes.

Vijf minuten voor rust kwam die grote kans er toch en liet David Neres na de tweede Portugese treffer te maken. Een vrije trap van Di María belandde via een gelukje voor de voeten van de Braziliaan, die alle tijd en ruimte had om tot een goed schot te komen. Dat viel echter tegen: de ex-Ajacied werkte de bal met binnenkant voet naast.

Benfica was ook na rust de beduidend betere partij. Nadat Di María eerst nog hoog over schoot, was het even later wel raak voor de Argentijnse clublegende van de Portugese topclub. Di María ontving een bal op maat van Neres en rondde met zijn favoriete linkerbeen af in de verre hoek. Zijn schot werd nog lichtjes getoucheerd, maar dat was voor Marseille net niet voldoende om de bal naast te zien gaan: 2-0.

L'OM viel tegen en veel verder dan een vrij kansloos schot van Iliman Ndiaye kwam het in eerste instantie niet. Aubameyang besloot het daarom zelf maar te doen en met succes. De Gabonees profiteerde van dramatisch verdedigend werk van António Silva en vond de verre hoek met binnenkant rechts: 2-1.

Het was alweer de tiende treffer van Aubameyang in de Europa League dit seizoen. Dichterbij zou Marseille niet meer komen, al biedt de treffer van topscorer Aubameyang voldoende perspectief voor de return.

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
7
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
78

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties