Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Romano geeft 'here we go': Onana door Man United een van de duurste keepers ooit

Laatste update:

Na een lange transfersoap krijgt Erik ten Hag in de persoon van Onana eindelijk zijn gewenste nieuwe doelman. De Engelse topclub voerde de afgelopen weken positieve gesprekken met Internazionale en er wordt verwacht dat Inter en Manchester United spoedig een akkoord bereiken. Onana zelf was sinds begin juli al persoonlijk akkoord met the Mancunians. Inter wenste aanvankelijk 60 miljoen euro te ontvangen voor de voormalig Ajacied, die slechts een jaar geleden transfervrij overkwam uit Amsterdam. De verwachting is dat Manchester United uiteindelijk een vast bedrag van 54 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan variabelen neertelt.

Indien alle bonussen uiteindelijk in werking treden, wordt Onana de op twee na duurste doelman ooit. Chelsea betaalde in 2018 liefst 80 miljoen euro om Kepa Arrizabalaga van Athletic Club over te nemen, terwijl Alisson Becker in datzelfde jaar voor 62,5 miljoen euro van AS Roma naar Liverpool vertrok. Gianluigi Buffon, de huidige nummer drie op de lijst, werd in 2001 voor 52,8 miljoen euro ingelijfd door Juventus van Parma.

Wanneer Inter en United een akkoord hebben bereikt over de te betalen transfersom, kan Onana zijn medische keuring ondergaan, waarna hij een vijfjarig contract tekent. Ten Hag ziet in Onana de droomkandidaat voor de positie onder de lat. De sluitpost vertrok vorig jaar zomer transfervrij bij Ajax om Samir Handanovic te vervangen in het Giuseppe Meazza. Dat deed Onana naar behoren. Hij speelde afgelopen seizoen 41 wedstrijden voor Inter en hield daarin 19 keer de nul. Onana moest 36 keer vissen.

Onana geldt in Manchester als opvolger van David de Gea. De Spanjaard stond liefst twaalf jaar onder de lat bij Manchester United, maar de duurbetaalde Spaanse doelman is per 1 juli transfervrij vertrokken. Het keepersbestand op Old Trafford wordt volledig door elkaar geschud. Naast Onana als nieuwe nummer één heeft Ten Hag behoefte aan een jonge keeper die zich in de luwte kan doorontwikkelen. Daarvoor is volgens Romano de twintigjarige Japanner Suzuki van Urawa Red Diamonds serieus in beeld.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties