Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald de Boer: 'Als ik trainer van Feyenoord was, zou ik pislink worden'

Laatste update:

De Franse scheidsrechter Benoît Bastien had Zerrouki en zijn directe tegenstander Liam Scales bij een hoekschop van Celtic al twee keer gewaarschuwd. Toen de middenvelder van Feyenoord vervolgens een arm om de nek van Scales legde, wees de arbiter gedecideerd naar de strafschopstip. Luis Palma schoot de Schotten uiteindelijk vanaf elf meter op voorsprong.

"Ik kan er niet tegen wat Zerrouki doet", zei De Boer tijdens de nabeschouwing op Ziggo Sport, terwijl het penaltymoment was te zien. "De scheidsrechter heeft hem daarvoor al gewaarschuwd, zo van: 'Laat je tegenstander los.' Hij presteert het eigenlijk weer om de scheids de kans te geven om voor een strafschop te fluiten."

De analyticus stipt aan dat Zerrouki totaal geen oog voor de bal had en enkel en alleen naar zijn tegenstander keek. "Scales deed het ook slim, hè. Als hij zo'n hand om zijn nek voelt, dan gebruikt hij dat natuurlijk om te gaan vallen. Ik vind het echt oliedom van Zerrouki!"

"Slot gaf al aan dat ze domme goals tegen krijgen", vervolgde De Boer. "Bij die tweede tegentreffer liep Wieffer niet mee met zijn man. Maar dit van Zerrouki vind ik echt oliedom. Als ik trainer van Feyenoord was, zou ik hier pislink van worden."

Reactie Zerrouki
Zerrouki zelf baalde na afloop enorm. "We hebben wat contact met elkaar, in mijn ogen veel te licht voor een penalty", zei hij voor de camera bij RTL 7. "In eerste instantie waarschuwt de scheids, vervolgens wordt die corner genomen en duwt hij mij eerst en heb ik wat contact met hem. Ik heb het zelf nog niet terug gezien, hoe ik er nu over praat is puur over hoe ik het in de wedstrijd heb meegemaakt."

Zerrouki stelt dat hij niet de enige was die het geen penalty waardig vond: "Die speler van Celtic (Scales, red.) zei tegen mij dat hij het absoluut geen penalty vond, dus ik denk dat het wel genoeg zegt. Je hebt altijd leermomenten, maar uiteindelijk denk ik dat we echt genoeg kansen hebben gecreëerd om deze wedstrijd nog naar ons toe te trekken. Alleen in het afronden waren we niet goed genoeg."

Champions League
Celtic
2 - 1
Feyenoord
Vond jij de overtreding van Ramiz Zerrouki een strafschop?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties