Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo spaart bijna niemand, behalve Martínez: 'Voorbeeldige prof'

Laatste update:

De afgelopen dagen zijn al verschillende onderwerpen aan bod gekomen rond het spraakmakende interview van Ronaldo bij TalkTV. Zo liet de Portugees zich uit over voormalig manager Ole Gunnar Solskjaer, zijn bijna overgang naar Manchester City en zei hij geen respect te hebben voor Erik ten Hag. Ditmaal uit hij zijn ongenoegen over de houding van enkele jonge spelers. "Ik denk niet dat ze geen respect hebben voor de meer ervaren spelers of de oudere spelers, maar ze leven in een ander tijdperk. Ik kan zeggen dat zij niet dezelfde mentaliteit hebben als mijn zoon van twaalf."

Ronaldo benadrukt dat het niet alleen een probleem is binnen Manchester United. "Ik zie het bij alle teams in alle competities ter wereld. Jongeren zijn niet hetzelfde als mijn generatie. Maar je kunt het ze niet kwalijk nemen, want het maakt deel uit van het leven en de nieuwe generatie, de nieuwe technologieën die hen afleiden. Hun honger is anders. Ze hebben het veel makkelijker. Ze hoeven niet te lijden en dat kan ze niet schelen. Alles wordt ze gemakkelijk gemaakt. Het verbaast me niet, maar ik vind het wel jammer."

Van Nistelrooij
De Portugees herinnert zich zijn tijd als achttienjarige bij Manchester United, toen hij opkeek tegen spelers als Ruud van Nistelrooij, Rio Ferdinand, Ryan Giggs en Roy Keane. "Dat is waarom ik een leven lang succes heb. Ik zorg voor mijn lichaam, mijn mentaliteit en mijn geestelijke gezondheid. Dat zag ik ook bij hen en dat heb ik van ze geleerd. Als je de generatie van nu iets vertelt, komt het aan de ene kant binnen en gaat het er aan de andere kant uit. Daarom hebben we twee oren. Ze luisteren wel, maar nemen het niet op. Dat is een groot verschil met hoe het toen ging."

Slechts een aantal spelers wordt gespaard door Ronaldo. Voor Casemiro, Martínez en landgenoot Diogo Dalot weet hij wel waardering op te brengen. "Diogo Dalot is misschien een voorbeeld bij de club. Ik twijfel er niet aan dat hij de top gaat halen. En nog een paar. Een daarvan is Lisandro Martínez. Jong, professioneel en vastberaden." Zelf ziet Ronaldo zich ook als een voorbeeld. "Ik ben elke ochtend waarschijnlijk de eerste die komt en de laatste die gaat. De details spreken voor zich. Daarom zeg ik: 'Ik geef graag het goede voorbeeld'."

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
2
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties