Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Routinier met veel Europese ervaring zonder club: 'Hoop op iets in Nederland'

Laatste update:

Biseswar heeft zijn schoenen nog niet aan de wilgen gehangen. "Officieel nog niet. Ik heb nog niets gepost over stoppen, want ik zou graag nog door willen spelen. Helaas zijn de opties niet breed."

Het jeugdproduct van Ajax en Feyenoord weet goed wat hij wil. "Het liefst zou ik nu in Nederland een club vinden, omdat we met het gezin terug zijn. De kinderen gaan hier naar school. Ik hoop dat een Nederlandse club meekijkt en mij op wil pikken."

Biseswar denkt nog goed mee te kunnen in het Nederlandse voetbal. "Mijn niveau? Ik denk toch nog wel in de middenmoot van de Eredivisie. Ik speel met Suriname nog veel wedstrijden en doe het redelijk goed, dus ik hoop toch wel op een middenmoter uit de Eredivisie. Daarboven zou ik niet snel meer doen, want dan komt er toch wel weer veel druk bij kijken."

De aanvallende middenvelder annex buitenspelers staat ook open voor kleinere clubs. "De onderkant van de Eredivisie is ook een optie, dan komt er een ander soort druk bij kijken, maar daar ben ik wel voor bestemd. Ik vind het leuk om jonge spelers te helpen", aldus Biseswar, die 45 wedstrijden Europees voetbal op zijn palmares heeft staan. In Nederland speelde hij in de hoofdmacht van Feyenoord, De Graafschap en Heracles Almelo.

Biseswar begrijpt niet dat hij nog geen uitdaging in Nederland heeft gevonden. "Blijkbaar is het niet zo makkelijk." Buiten de landsgrenzen heeft hij wel aanbiedingen gehad. "Er komen opties voorbij. Middenmoters uit Turkije, opties in Griekenland, zelfs de tweede divisie daar. Plekken waar ik momenteel niet naar toe wil."

Biseswar heeft wel contact gehad met drie clubs. "Dat was aan het begin van de zomer. Met Fortuna Sittard, PEC Zwolle en volgens mij Almere City. Dat hield ik toen een beetje af, omdat ik liever in het buitenland wilde blijven. Toen hebben zij andere spelers gekocht en nu is er geen plek meer voor deze jonge artiest", grapt Biseswar, die bij PAOK, de bijnaam artiest kreeg van de fans.

De routinier zegt niet veel eisen te hebben. "Nee joh, helemaal niet! Een paar seizoenkaarten voor de familie, maar verder heb ik niet zoveel eisen. Ik wil gewoon lekker voetballen. Voor mij is spelen het belangrijkst. Ik heb nog altijd plezier in het voetbal en daar draait het om."

Kan Biseswar nog iets toevoegen bij Eredivisie-clubs?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties