Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruud Gullit deelt complimenten uit na Ajax - PSV: 'Geef hem even de tijd'

Laatste update:

"Ik heb nog wel wat positiefs gezien", begint de oud-prof zijn betoog bij het programma Rondo van Ziggo. "Ik was wel gecharmeerd van Gooijer op rechtsback."

De vleugelverdediger kreeg verrassend een plekje bij de eerste elf en moest Hirving Lozano verdedigen. "Ja, daar zat wel wat in", deelt Gullit complimenten uit aan Gooijer. "Geef hem nog even de tijd. We gaan hem niet meteen bombarderen."

De voormalig middenvelder tempert dus de verwachtingen, al linkt hij de Ajax-verdediger wel gekscherend aan het Nederlands elftal. "Als Louis (van Gaal, red.) nog bij Oranje zat, had Gooijer meteen bij het Nederlands elftal gezeten", zegt Gullit lachend. "Maar het is een goede speler."

De pas negentienjarige Gooijer speelde tegen PSV een verdienstelijke pot en had een bijdrage aan het punt dat Ajax aan het duel overhield. De verdediger zelf haalde het einde van de wedstrijd niet, daar hij zich tien minuten voor tijd geblesseerd moest laten vervangen door Anton Gaaei.

Het was voor Gooijer zijn zesde optreden in de hoofdmacht van Ajax. Halverwege december mocht de pupil voor het eerst opdraven van Van 't Schip. Zijn debuut maakte Gooijer in de Europa League.

Het talent mocht namelijk ruim een kwartier invallen tegen AEK Athene. Op het moment dat Gooijer binnen de lijnen kwam stond de eindstand al op het scorebord: 3-1.

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
8
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
192
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties