Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax

Laatste update:

Hans Kraay junior wil van Jansen weten of er reeds contact is geweest met Ajax. "Je hebt een paar keer op de tribune gezeten. Je kent Alex Kroes en Marijn Beuker goed. Heb je enigszins contact gehad met Ajax of een indicatie gekregen dat je op een lijst staat? Vertel."

"Nee, ik heb geen contact gehad met Ajax. Nee", luidt het duidelijke antwoord van Jansen. "Ik heb meerdere keren bij Ajax gezeten. Het eerste weekend dat ik geen verplichtingen meer had bij AZ, toen ben ik lekker gaan kijken. Dat was tegen RKC Waalwijk."

"En ik ben nog een keer geweest tegen Excelsior. En ik ben voetballiefhebber, Hans. Ik woon op 20-25 minuten van de ArenA af. Dus dat is niet zo ingewikkeld", voegt de momenteel clubloze oefenmeester toe aan zijn uitleg.

Werkwijze die bij Ajax past?


Kraay wil vervolgens weten of Jansen gezien zijn manier van werken en voetbalfilosofie bij Ajax past. "Ze hebben het volgens mij nu hartstikke druk met het vinden van een nieuwe hoofdcoach. En zorgen dat de selectie op orde is. Maar er is geen contact geweest."

Tafelgast Sjoerd Mossou vindt het niet gek dat Jansen nog niet heeft gesproken met Ajax. "Er zijn natuurlijke hartstikke veel goede trainers. Als je dan een lijst maakt, dan ga je niet met alle twintig praten. Dan kies je degene die je het beste vindt passen."

"Volgens mij is het geen schande als je niet door Ajax wordt uitgenodigd. Het is een beetje zoals hij (Jansen, red.) bij AZ heeft gewerkt, maar qua organisatie helemaal niet. De uitgangspunten qua voetbal zijn op sommige punten misschien hetzelfde, maar de rust die je bij AZ had heb je bij Ajax natuurlijk totaal niet. Het is een heel andere wereld."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Moet Ajax voor Pascal Jansen gaan?

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
1
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
28
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties