Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke 04 stelt 'degradatietrainer' Gross aan als vervanger van Stevens

Laatste update:

Officieel had Gross zijn pensioen als trainer al aangekondigd. In mei van dit jaar leek Al-Ahli zijn laatste kunstje te zijn als hoofdtrainer, maar daar komt hij nu van terug. "We moeten resultaatgericht gaan werken. Ik wil elke seconde het eergevoel van de spelers voelen. Ik zal er alles voor geven, zodat we samen ons doel bereiken", liet de nieuwbakken oefenmeester weten. Gross was eerder werkzaam in de Bundesliga. In het seizoen 2009/10 stond de éénvoudig international van Zwitserland aan het roer bij VfB Stuttgart.

De afgelopen weken werd het hoofdtrainerschap bij Schalke ingevuld door Stevens, die tijdelijk de honneurs waarnam. Stevens' trainerslicentie loopt tot 1 januari en die wilde hij niet verlengen, waardoor de club genoodzaakt was om een vervanger voor de lange termijn aan te stellen. Gross wordt met zijn aanstelling de vierde trainer van het seizoen voor Schalke, nadat eerder David Wagner en Manuel Baum al werden ontslagen. "Het gaat de komende vijf maanden maar om één ding en dat is handhaving", aldus technisch directeur Jochen Schneider.

Gross heeft ervaring met degradatievoetbal. In 2010 hielp hij Stuttgart op wonderbaarlijke wijze aan een Europees ticket, nadat de club bij zijn aanstelling onderin de Bundesliga bivakkeerde. "Gross heeft in Duitsland en Engeland bewezen dat hij moeilijke missies tot een goed einde kan brengen", vervolgt Schneider. Gross stond eind jaren negentig aan het roer bij Tottenham Hotspur. Hij zal voor het eerst op de bank zitten in de uitwedstrijd tegen Hertha BSC op 2 januari.

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
3
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
8
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
9
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties