Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schuurs helpt Torino met eerste treffer aan prachtige tegenstander in de beker

Laatste update:

Schuurs kon tegen Cittadella rekenen op zijn zesde basisplaats sinds zijn overgang van Ajax afgelopen zomer. De centrale verdediger kwam tot dusver in zeven wedstrijden in actie. De laatste drie deed hij volledig mee. Tegen Cittadella kwam de ploeg van trainer Ivan Juric halverwege de eerste helft op voorsprong via Nemanja Radonjic. De middenvelder haalde van een meter of twintig uit en vond op fraaie wijze de rechterbovenhoek.

Na rust besloot Torino de duimschroeven verder aan te draaien tegen de club uit de Serie B. Pietro Pellegri was na een klein uur spelen verantwoordelijk voor een verdubbeling van de score, nadat hij de bal ietwat gelukkig voor de voeten kreeg en koelbloedig afrondde. Een kwartier voor tijd was het vervolgens de beurt aan Schuurs. De Nederlander combineerde met Mërgim Vojvoda en schoot raak vanaf de rand van de zestien. Het slotakkoord kwam op naam van David Zima.

Door de bekerzege staat er in de volgende ronde een mooi affiche op de rol voor Torino. In San Siro is dan AC Milan de tegenstander. De Milanezen waren vanwege Europese verplichtingen vrijgeloot in de eerste ronde. In competitieverband gaat het Torino minder goed af. Van de laatste zeven wedstrijden werd er slechts één gewonnen, waardoor de elfde plek wordt ingenomen. Komend weekend staat de uitwedstrijd tegen Udinese op het programma.

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
24
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
54
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
7
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties