Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scouts Feyenoord doen werk: Rotterdammers gaan voor twee vervangers Geertruida

Laatste update:

Een van de grootste kwaliteiten van Geertruida is zijn multi-inzetbaarheid. De rechtspoot kan zowel centraal achterin als op de rechtsbackpositie uit de voeten en was daarmee een unieke kracht in het kampioenselftal van trainer Arne Slot. Volgens het AD hebben de scouts van Feyenoord inmiddels hun werk gedaan. De Rotterdammers gaan voor twee vervangers, daar zij in kaart hebben gebracht welke rechtsbenige centrale verdediger én rechtsback naar de Kuip moeten worden gehaald om het verlies van Geertruida op te vangen.

Meer: Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond

Daarnaast hebben trainer Slot en algemeen én technisch directeur Dennis te Kloese ook al geschikte namen in hun hoofd. Voor deze aankopen zou 'wel wat geld' beschikbaar zijn. Geertruida wordt bij een transfer naar RB Leipzig, indien hij voor 30 miljoen euro vertrekt, de duurste Feyenoorder ooit. Dat record is nu in handen van Orkun Kökçü, die deze zomer voor 25 miljoen euro exclusief 5 miljoen euro aan 'haalbare' bonussen naar Benfica trok.

Feyenoord staat ondanks het hoge bedrag dat Leipzig wil betalen niet te springen om Geertruida te verkopen. De multifunctionele verdediger heeft zich in De Kuip stormachtig ontwikkeld en ook zijn debuut gemaakt in Oranje. Voor het elftal van Slot zou zijn vertrek een aderlating zijn. Voor de positie van rechtsback heeft Slot bij een vertrek van Geertruida alleen Marcus Pedersen nog tot zijn beschikking. Op de positie van rechter centrale verdediger zijn Thomas Beelen en de nu nog geblesseerde Gernot Trauner de overgebleven opties.

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
22
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
7
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties