Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Serdar Gözübüyük wordt 'gered' door nieuwe beelden en heeft toch gelijk

Laatste update:

In de laatste minuut van de blessuretijd, met een tussenstand van 1-1 op het scorebord, leek Henrichs de bal in zijn eigen strafschopgebied op de arm te krijgen. De spelers van City schreeuwden om een strafschop, maar Gözübüyük gaf geen krimp. Ook Pol van Boekel en Dennis Higler, die als VAR fungeerden, grepen niet in. Het duel eindigde dan ook in een gelijkspel en de analisten uit Engeland spuwden vuur.

Waar de spelers van City en manager Pep Guardiola na afloop hun mening over de situatie niet wilden ventileren, gebeurde dat in de studio van BT Sports wel. Shaun Wright-Phillips, die tijdens zijn actieve loopbaan voor the Citizens speelde, noemde het een 'ongelofelijke beslissing' en een 'duidelijke handsbal'. Rio Ferdinand sloot zich daar bij aan door te stellen dat Gözübüyük inderdaad een duidelijke strafschop over het hoofd had gezien.

Toen er even later beelden van de UEFA opdoken, die aan BT Sports ter beschikking waren gesteld, bleek echter dat Henrichs de bal niet op de arm kreeg. De Duitser toucheerde de bal met de schouder en zelfs Wright-Phillips moest toegeven dat de Nederlandse arbiter toch de juiste beslissing had genomen. "Door het zien van deze beelden is absoluut niet te zeggen dat de scheidsrechter hier een strafschop voor had moeten geven", zo klonk het.

Uit deze beelden bleek dat Gözübüyük het bij het rechte eind had

Champions League
RB Leipzig
1 - 1
Manchester City

Meer nieuws

Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
0
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
7
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
2
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties