Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus

Laatste update:

Aan de kant van Roma moest Rick Karsdorp genoegen nemen met een reserverol na zijn uiterst matige optreden tegen Bayer Leverkusen. Rasmus Kristensen mocht het daarom laten zien aan de rechterkant. Verder was er een basisplaats voor de 21-jarige Tommaso Baldanzi, die de voorkeur kreeg boven Stephan El Shaarawy. Bij Juventus moesten Dusan Vlahovic en Federico Chiesa voor de treffers zorgen. Voormalig Eredivisionisten Filip Kostic en Arkadiusz Milik zouden na rust invallen.

Juventus was de betere partij in de openingsfase. Het dwong Roma naar achteren en stichtte het eerste gevaar van de wedstrijd. Zo schoot Chiesa rakelings over en kreeg Vlahovic de grootste kans. De Serviër vond een klein gaatje en zag zijn inzet centimeters langs de voor hem verkeerde kant van de paal vliegen. Juventus zakte in, waardoor Roma meer ruimte kreeg om te voetballen. Met name Angeliño was op dreef. Zo legde de Spanjaard de bal panklaar op het hoofd van Kristensen, die de lat trof.

Ook het volgende gevaar kwam van de voet van Angeliño. Ditmaal bediende hij Lukaku, die over kopte. Na een kwartier kwam Roma alsnog op voorsprong. Baldanzi zette goed door aan de rechterkant en gaf voor op Paulo Dybala, die op zijn beurt teruglegde op Bryan Cristante. De middenvelder zag zijn inzet voor de lijn gekeerd worden door Federico Gatti, waarna de rebound daar weer van een prooi was voor Lukaku: 1-0.

Gek lang kon Roma niet genieten van de voorsprong. Chiesa stuurde Lorenzo Pellegrini het bos in met een fraaie kapbeweging, waarna ook zijn voorzet van prima kwaliteit was. Bremer stond in de zestien en liet Roma-doelman Mile Svilar kansloos het een strakke kopbal: 1-1. Manuel Locatelli kreeg voor rust nog de grootste mogelijkheid op een volgende treffer. Echter vloog zijn poging over.

De tweede helft was net begonnen toen Chiesa centimeters verwijderd was van de 1-2. Verder dan de paal kwam de inzet van Italiaan niet. Juventus bleef beter, maar kwam bijzonder goed weg toen Timothy Weah geen tweede gele kaart kreeg na een tackle op Pellegrini. De Amerikaan had voor rust al geel gekregen voor een roekeloze overtreding op Svilar.

Roma liet eindelijk ook zijn tanden weer eens zien en liet tot tweemaal toe na om de voorsprong te grijpen. Zo schoot Pellegrini van dichtbij teleurstellend naast en zag Kristensen zijn verwoestende volley voor de doellijn weggekopt worden door Danilo, tot grote frustratie van de voormalig Ajacied. Opvallend genoeg haalde Allegri Chiesa en ook Vlahovic naar de kant voor Arkadiusz Milik en Moise Kean. Met name Chiesa was een plaag voor Roma.

Svilar wist zich in de slotfase te onderscheiden door met een uiterste reflex te redden op een listige poging van Locatelli. In de slotfase dachten beide ploegen nog aan een overwinning. Roma, die de zege beter kon gebruiken, oogde echter vermoeid na een drukke periode. Juventus leek een gelijkspel uiteindelijk toch wel prima te vinden.

Wel kwam Kean nog dicht bij de zege, maar zijn kopbal werd overgetikt door Svilar. Aan de andere kant had Abraham moeten scoren. De Engelsman schoot in alle vrijheid echter tegen Wojciech Szczesny aan. Abraham liet midweeks tegen Bayern Leverkusen ook al na een enorme kans te benutten, toen hij, eveneens in blessuretijd, van zeer dichtbij over kopte.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties