Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sigthórsson gefileerd: 'Hij laat niets zien en is te dik'

Laatste update:

Michel Der Zakarian had meer verwacht van Sigthórsson en vindt hem tegenvallen. "Je mag een speler zoals Kolbeinn wel betitelen als een topspeler voor Nantes, maar om een topspeler te zijn moet je tegelijkertijd wel presteren op het veld. Je zult het dagelijks binnen en buiten de lijnen moeten laten zien en op dit moment laat hij niets zien", moppert Der Zakarian in een interview met Ouest France.

"Kolbeinn is hier nu zes maanden, maar heeft niet veel volle trainingsweken meegemaakt. En wanneer je niet goed traint, kun je ook niet effectief zijn. Hij geeft niet genoeg en hij moet respectvoller omgaan met de verwachtingen die de club heeft en beter presteren. Ik denk dat onze voorzitter hem heel wat gegeven heeft en daar moet hij iets tegenover stellen met zijn spel", aldus de Armeense trainer van Nantes FC.

In de laatste twee wedstrijden van de club tegen Toulouse en Lorient ontbrak Sigthórsson: officieel vanwege een blessure, maar de details van zijn fysieke gesteldheid werden niet verteld. Der Zakarian zegt dat hij het op verschillende manieren heeft geprobeerd met de 25-jarige Sigthórsson, maar de IJslander lijkt zich in geen enkel systeem echt thuis te voelen. "Aan het begin van het seizoen wilden we met een ruit spelen en twee aanvallers, maar voor hem hebben we het systeem daarna omgegooid naar 4-2-3-1."

"En in zo'n opstelling moet hij wel meer beweging en variatie laten zien", aldus Der Zakarian. Hij vindt Sigthórsson ook aan de zware kant en zegt dat openlijk in het interview. "Als hij nou vier, vijf kilo kwijtraakt, beweegt hij ook beter. Hij moet meer aandacht schenken aan zijn leefgewoonten, hij is te zwaar. Zijn cijfers zijn op dit moment niet goed, zo eerlijk moeten we zijn. Als je bekijkt wat de club in hem heeft geïnvesteerd, hadden we er veel meer van verwacht."

Nantes FC had Kolbeinn Sigthórsson nooit een contract voor vijf jaar moeten geven

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
2
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties