Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sinisterra is op dreef en helpt Colombia aan knappe comeback tegen Mexico

Laatste update:

Bij Colombia waren er onder meer basisplaatsen voor Davinson Sánchez, James Rodríguez, Radamel Falcao, Luis Díaz en Juan Cuadrado, terwijl Érick Gutiérrez als controleur op het middenveld van de Mexicanen fungeerde. Edson Álvarez begon op de bank en bleef daar de hele wedstrijd zitten. Santiago Giménez mocht een halfuur invallen. Sinisterra begon eveneens op de bank, maar eiste na rust dus een absolute hoofdrol voor zich op en heeft nu zes keer gescoord in zijn laatste zes wedstrijden.

Mexico had in de eerste helft weinig te duchten van Colombia en ging met een comfortabele 0-2 voorsprong rusten. Binnen vijf minuten ging de bal op de stip nadat Díaz voormalig FC Groningen-speler Uriel Antuna in de rug had gelopen. Alexis Vega wist zich wel raad met het buitenkansje en schoot raak in de linkerhoek. De score werd na een klein halfuur spelen verdubbeld door Gerardo Arteaga. De verdediger van KRC Genk ontsnapte aan de aandacht en schoot de 0-2 tegen de touwen.

Met onder meer het inbrengen van Sinisterra kantelde het duel in de tweede helft. De voormalig speler van Feyenoord zette beide ploegen binnen vier minuten naast elkaar. Eerst kopte de buitenspeler weergaloos raak uit een corner van Cuadrado, waarna Jorge Carrascal als aangever diende: 2-2. Het slotakkoord kwam twintig minuten voor tijd van de voet van Wilmar Barrios. De middenvelder van Zenit St. Petersburg besloot een voorzet van Rafael Borré ineens op de slof te nemen van een meter of twintig: 3-2.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
1
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties