Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot gooit Nieuwkoop meteen voor de leeuwen bij terugkeer in De Kuip

Laatste update:

Justin Bijlow is de doelman van de Rotterdammers. De verdediging, van rechts naar links, wordt gevormd door Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, David Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld moeten Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer voor de balans zorgen, terwijl er ook plaats is voor Timber. Niet Alireza Jahanbakhsh maar Stengs start als rechtsbuiten en Igor Paixão opereert vanaf links. Santiago Giménez is de diepste spits. Onder meer spits Ayase Ueda, die deze zomer overkwam van Cercle Brugge, neemt plaats op de bank.

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Na het verloren duel tegen PSV krijgt Feyenoord de kans om die kater weg te spoelen. De Rotterdammers sloegen deze zomer een grote slag met de contractverlenging van Giménez, die afgelopen seizoen met vijftien treffers een groot aandeel had in de landstitel en ook deze jaargang de grote man in de aanval moet worden. Slot verwelkomende daarnaast een aantal aanwinsten, al is toptarget Luka Ivanusec nog niet binnen. Feyenoord moet het stellen zonder de geblesseerden Gernot Trauner en Patrik Wålemark. Dat Feyenoord de torenhoge favoriet is tegen Fortuna blijkt ook uit de statistieken: van de laatste acht competitieduels tegen de Limburgers wonnen de Rotterdammers er zeven.

Fortuna weet echter dat het enige resultaat in die reeks uitgerekend vorig seizoen werd behaald. In De Kuip was een treffer van Iñigo Córdoba goed voor een punt: 1-1. Bij de ploeg uit Sittard staat voormalig Feyenoorder Danny Buijs sinds dit seizoen aan het roer. "Ik ken elk hoekje in het stadion. Heel bijzonder om daar te komen, zeker als 'de vijand'", liet de oefenmeester optekenen bij Rijnmond. "Je kent ook veel mensen in en rondom de club en op de tribunes. Dat maakt het bijzonder." Tegenvaller voor Buijs is het ontbreken van Úmaro Embalo, die een schorsing meeneemt van vorig seizoen. Ook zomeraanwinst Kaj Sierhuis ontbreekt. Voor de nog niet volledig fitte spits komt het duel te vroeg.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Timber; Stengs, Giménez, Paixão.

Opstelling Fortuna Sittard: Pandur; Pinto, Guth, Siovas, Vita; Duarte, Rosier; Noslin, Halilovic, Cordoba; Gladon.

Eredivisie
Feyenoord
0 - 0
Fortuna Sittard
Feyenoord - Fortuna Sittard:

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
15
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
14
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties