Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot springt bij na wegvallen Arnesen en bekijkt spelers tijdens vakantie

Laatste update:

Sportmarketeer Chris Woerts maakte begin juni al melding van de kwetsuur. "Ja, grote paniek, want Frank Arnesen heeft een bacteriële infectie", vertelde Woerts bij Vandaag Inside. "Dat was al bij de Conference League-finale in Tirana (1-0 verlies tegen AS Roma, red.). Daar had hij al een knie zo groot als een ballon. Hij is toch naar Tirana gegaan en heeft toch nog een aantal dingen gedaan. De bacterie is in zijn lichaam geslagen en hij moet tot september minimaal aan een kuur met penicilline. Hij is aan zijn huis gekluisterd. Hij gaat af en toe naar de club, maar kan weinig doen. Hij moet vervangen worden. Dat is wel een probleem voor Feyenoord, want het is de belangrijkste periode van het jaar." Arnesen vertelde later dat het verhaal van Woerts overtrokken was en werkte door, maar moet daar nu op terugkomen.

Te Kloese geeft op de clubwebsite tekst en uitleg. "De fysieke gesteldheid van Frank laat het niet toe om de zeker op dit moment veeleisende taken die horen bij de functie van technisch directeur met volle overgave uit te kunnen voeren", aldus de algemeen directeur. "Voor hem is het nu essentieel om zijn rust te pakken, zodat hij zich volledig op zijn herstel kan richten. Franks gezondheid is het allerbelangrijkste. We hopen daarom dat hij zo snel mogelijk weer de oude is."

"De komende periode gaan we op voetbaltechnisch gebied door op de al ingeslagen weg", aldus Te Kloese. "Het afgelopen anderhalf jaar heeft Frank met behulp van het scoutingsteam een stevig fundament gelegd op basis waarvan we verder kunnen en willen bouwen. Zij zullen de directie ook de komende tijd blijven ondersteunen. Mede daardoor hebben we het vertrouwen dat we Franks afwezigheid voorlopig goed op kunnen vangen."

Aan Slot de taak om spelers in de gaten te houden die eventueel iets kunnen toevoegen aan de selectie van Feyenoord. "Ik heb in mijn vakantie ook spelers bekeken", verduidelijkt de trainer donderdag in gesprek met De Telegraaf. "Maar niet zoveel als vorig jaar. Toen was ik, voordat ik naar Feyenoord kwam, een half jaar vrij en eigenlijk gewoon scout voor de periode dat ik in De Kuip aan de slag zou gaan. Zoveel tijd kan ik er nu niet in steken. Maar we kijken natuurlijk met elkaar naar versterkingen", aldus Slot.

Meer nieuws

Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
6
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
16
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties