Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot wijst nieuwe aanvoerder aan en gaat in op vervanging Kökçü

Laatste update:

Bij afwezigheid van de Turkse middenvelder draagt Geertruida zaterdagavond tegen AZ de aanvoerdersband. "Ik zou het je niet precies kunnen zeggen, maar het zou me niet verbazen als hij inmiddels de meeste wedstrijden voor Feyenoord 1 heeft gespeeld van de spelers die ik nu tot mijn beschikking heb", laat Slot weten.

Meer: Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool

"Lutsharel doet het uitstekend", zo verklaart Slot zijn keuze. "Kökçü is de eerste aanvoerder, dan hebben we Gernot Trauner en Justin Bijlow. Zij zijn alle drie niet beschikbaar. Dan moet je een nieuwe aanvoerder kiezen voor de wedstrijd tegen AZ. De keuze is op Lutsharel gevallen. Hij is een belangrijke speler, komt vanuit de eigen opleiding en is heel trots om het Feyenoord-shirt te dragen." Het is de vraag of Geertruida na het duel met AZ ook als aanvoerder voor de camera's van ESPN zal verschijnen. De verdediger geeft zelden interviews. Hij stottert en dat verergert in een ongewone situatie zoals een interview, wanneer hij druk voelt om goed te praten.

De trainer van Feyenoord heeft al in zijn hoofd zitten hoe hij de afwezigheid van Kökçü tegen AZ gaat opvangen. "Volgens mij is dat niet zo heel ingewikkeld. Mats Wieffer en Quinten Timber zullen naast elkaar spelen op het middenveld. Hoe we het exact invullen, zul je morgen zien. We hebben meerdere buitenspelers die eventueel als nummer 10 kunnen spelen. Met Ezequiel Bullaude en Mohamed Taabouni hebben we nog twee spelers die hun leven lang de nummer 10-positie hebben ingevuld."

Voor Slot was het 'even schrikken' toen Mats Wieffer in het begin van de week ziek was. "Hij kon gelukkig gisteren (donderdag, red.) weer volledig meetrainen. Het blijft natuurlijk nog steeds zo dat Quinten Timber tot op heden nog niet de negentig minuten vol kon maken. Het is de vraag of dat morgen wel gaat lukken. Met de absentie van Kökçü moeten we er als staf wel over nadenken hoe we dat moeten oplossen, maar laten we eerst de wedstrijd maar eens spelen en kijken hoelang Timber het vol gaat houden."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
0
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties