Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Smaakmaker Mattsson kan de Champions League in; NEC slaat eerste bod af

Laatste update:

Hoe hoog het bod is dat NEC heeft ontvangen, is vooralsnog onbekend. De beleidsbepalers van de Eredivisionist vinden de binnengekomen aanbieding niet interessant genoeg, schrijft VI. Bovendien wil de club ook niet meewerken aan een vertrek van Mattsson. De 24-jarige Deen heeft wel oren naar een transfer en zou zelfs al dicht bij een persoonlijk akkoord met FC Kopenhagen zijn.

Eerder gaf de aanvallende middenvelder aan pas na dit seizoen te willen vertrekken. Mattsson beschikt bij NEC over een aflopend contract, maar de club heeft een optie om die verbintenis automatisch met een jaar te verlengen. Zijn huidige marktwaarde is volgens Transfermarkt 3 miljoen euro.

Bij Kopenhagen zou Mattsson binnenkort kunnen spelen in de achtste finales van de Champions League. De Deense topclub wacht komende maand een zware uitdaging tegen titelverdediger Manchester City. In de groepsfase van het miljardenbal werd Kopenhagen enigszins verrassend tweede in een poule met Bayern München, Galatasaray en Manchester United.

Mattsson is bezig aan een geweldig seizoen bij NEC. In 21 officiële wedstrijden was de Deen tot dusver goed voor 12 doelpunten en 5 assists. Zijn vertrek zou een grote domper zijn voor NEC, dat zich dit seizoen wil plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal.

Mattsson kwam in de zomer van 2021 voor enkele tonnen over van Silkeborg IF, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot en doorbrak als profvoetballer. Namens die club kwam hij voornamelijk uit op het tweede niveau van Denemarken.

Bij Kopenhagen zou Mattsson zich kunnen bewijzen in de Superligaen, het hoogste niveau in zijn geboorteland. De vijftienvoudig landskampioen staat momenteel derde in de competitie. Kopenhagen meldde zich eerder deze maand al bij Sparta voor doelman Nick Olij, maar de Haarlemmer veegde de interesse resoluut van tafel.

Indien Mattsson toch vertrekt, heeft NEC zijn opvolger reeds in huis. De 35-jarige Tjaronn Chery werd deze week gepresenteerd in Nijmegen. De routinier wordt door NEC gehuurd van Maccabi Haifa, waar hij aanvoerder én sterspeler was. Chery wilde vanwege privéomstandigheden terugkeren naar Nederland.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Moet NEC meewerken aan een vertrek van Mattsson?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
3
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties