Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder dirigeert Galatasaray met hattrick in één helft naar zege

Laatste update:

Galatasaray kende geen genade met Bursaspor, de nummer tien van de competitie. Mancini verloor sinds zijn entree in Istanbul nog geen thuiswedstrijd in de Süper Lig en er was zondag op geen moment discussie mogelijk of de punten wel in de Türk Telekom Arena zouden blijven. Sneijder gaf na twaalf minuten het startschot door op aangeven van Felipe Melo de 1-0 binnen te schieten. De Oranje-international verdubbelde na twintig minuten de marge: hij ontving de bal van Ceyhun Gülselam, pakte de nodige meters en knalde het leer met zijn linker in de bovenhoek. De koek was nog lang niet op voor Aslan, want na 25 minuten tekende Emmanuel Eboué voor de 3-0. De assist kwam van Melo.

De Krokodillen van Christoph Daum werden van de mat gespeeld, maar kregen in de eerste helft één kans om wat terug te doen: Fernandão's omhaal ging tegen de paal. Het fel spelende Galatasaray nam vlak voor rust verder afstand van Bursaspor. Taye Taiwo wilde uitverdedigen, maar speelde de bal zomaar in de voeten van Sneijder, die niet nadacht en de bal in het dak ramde: 4-0. De Utrechter maakte zijn eerste hattrick sinds het seizoen 2006/07, toen hij driemaal trefzeker was tegen Feyenoord. Sneijder werd na een klein uur spelen al een applauswissel gegund en vermoedelijk werd hij ook gespaard voor de komende belangrijke weken: debutant Izet Hajrovic was zijn vervanger.

Halverwege de tweede helft kreeg Galatasaray het thuispubliek weer op de banken: Eboué gaf de bal laag voor en Didier Drogba werkte met een balletje achter het standbeen de 5-0 achter de arme Sébastien Frey. In de slotfase liet Bursaspor zich ook nog één keer gezien voor het doel van Fernando Muslera, maar Stanislav Sestak raakte de lat. Er viel echter nog een doelpunt aan de andere kant, want Selçuk Inan maakte met een krullend schot zijn derde treffer van het seizoen. Galatasaray won dus met 6-0 en herstelde zich daarmee van het puntverlies van vorige week zondag tegen Gaziantepspor (0-0).

Bekijk het tweede doelpunt van Wesley Sneijder

Süper Lig
Galatasaray
6 - 0
Bursaspor
'Wesley Sneijder is de beste speler van Galatasaray'

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
7
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
6
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
11
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties