Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder ziet gelijkenis tussen Kuijt en zijn 'allerslechtste trainer ooit'

Laatste update:

"Ik heb Benítez gehad als trainer, dat is voor mij de allerslechtste trainer die ik heb gehad. Verschrikkelijk, gewoon in alles. Bijvoorbeeld in de omgang met zijn spelers", aldus de recordinternational van Oranje. Sneijder versterkt zijn betoog met een anekdote. "Ik kwam binnen na het WK in 2010 en hij werd onze coach bij Inter, Mourinho was net weg. Voor mij moest Eto'o naar binnen, van wie hij een linksbuiten wilde maken. Vervolgens kwam ik binnen als nummer 10, en wilde hij mij als een controlerende middenvelder inzetten, dus ook ik kreeg een discussie."

Vervolgens trekt Sneijder de vergelijking tussen Benítez en Kuijt. "Hij (Benítez, red.) was heel erg gefocust op zichzelf en hoe hij vond dat dingen moesten gebeuren. Dat merk ik nu ook een beetje bij Dirk, maar dat werkt niet altijd als je een groep hebt die een beetje losjes wil zijn." Even daarna pakt Sneijder zijn kans om zijn mening over Benítez nog een keer te verkondigen: "Voor mij een waardeloze trainer, echt waar."

Lucht voor Kuijt en ADO
Kuijt boekte vrijdagavond met ADO Den Haag een knappe zege bij koploper PEC Zwolle. Door een kolderiek eigen doelpunt van PEC-verdediger Bart van Hintum kon de trainer na afloop opgelucht verschijnen voor de camera van ESPN. "Nu moeten we doorbouwen. We hebben zoveel kwaliteiten. Ik zei voor de wedstrijd al dat ik nog geen enkele keer het gevoel had dat we weggespeeld waren, op Heracles na. In de andere wedstrijden waren we of beter of lag het aan onszelf. Mensen kunnen zeggen 'mazzel', maar ik vind dat we verdiend gewonnen hebben."

Eerste Divisie
PEC Zwolle
1 - 2
ADO Den Haag

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
6
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
85
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties