Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sorteert Ajax voor op vertrek Klaassen? 'Amsterdammers doen navraag bij Milan'

Laatste update:

Het is niet bekend of Milan daadwerkelijk openstaat voor een vertrek van Adli. De middenvelder beschikt bij I Rossoneri nog over een contract tot medio 2026. Adli staat sinds augustus 2021 onder contract bij de Milanezen, die hem destijds voor 8,5 miljoen euro overnamen van Girondins de Bordeaux. In het afgelopen seizoen speelde hij onder trainer Stefano Pioli 140 minuten, verspreid over zes wedstrijden in de Serie A.

Milan verhuurde Adli in 2021 direct na zijn komst weer uit aan Bordeaux. De Fransman komt uit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain, maar tot een doorbraak bij de Parijzenaren kwam het uiteindelijk niet. Adli vertrok begin 2019 naar Bordeaux, waar hij in totaal tot honderd optredens in de Ligue 1 noteerde. Het is niet bekend of Ajax denkt aan een huurperiode of een definitieve transfer.

Mogelijk is Adli in Amsterdam in beeld als opvolger van Davy Klaassen, die volgens Mike Verweij van De Telegraaf zou aansturen op een vertrek. De dertigjarige middenvelder moest het afgelopen seizoen bij Ajax veelvuldig genoegen nemen met een reserverol en lijkt ook onder de nieuwe trainer Maurice Steijn buiten de basis te vallen bij de seizoenstart.

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
4
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties