Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaanse media: FC Twente schrapt peperdure miskoop van loonlijst

Laatste update:

De zestienvoudig international van Georgië meldt zich naar verwachting donderdag voor de medische keuring in Oviedo. Daarna zal de officiële presentatie volgen. Aburjania streek in de Grolsch Veste als speler van de buiten de EU een fors salaris op. Zijn tussentijdse vertrek betekent een behoorlijke verlichting voor de Tukkers wat betreft de begroting. Het geeft FC Twente tevens enige ruimte om nog zaken te doen in de laatste weken van het tweede gedeelte van de zomerse transferperiode.

Aburjania werd medio 2019 voor twee seizoenen gehuurd van Sevilla, dat overigens wel een terugkoopoptie bedong in de gesprekken met FC Twente. Toenmalig hoofdtrainer Gonzalo García had afgelopen seizoen echter geen basisplaats voor hem in petto, al kwam daar vlak voor de uitbraak van het coronavirus verandering in. Aburjania was een aanwinst van Ted van Leeuwen, die inmiddels niet meer als technisch directeur werkzaam is in Enschede.

Jan Streuer, de opvolger van Van Leeuwen bij FC Twente, gaf in augustus al een duidelijk signaal af. "Giorgi is van buiten de EU en dat betekent dat hij voor ons een dure speler is. Dat soort salarissen kunnen we ons nu niet meer permitteren", zo zei de bestuurder tegen TC Tubantia. Aburjania, die door trainer Ron Jans niet werd opgenomen voor de Eredivisie-openener tegen Fortuna Sittard (2-0), kwam in zijn Nederlandse periode tot achttien duels, met twee treffers en één assist als resultaat.

Meer nieuws

Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
3
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
6
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties