Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta duwt Fortuna Sittard en Sjors Ultee van roze wolk af

Laatste update:

Fortuna kwam als morele winnaar uit een eerste helft waarin het net niet werd gevonden. De openingsfase stond in het teken van aftasten van beide kanten en uiteindelijk zat het venijn in de laatste tien minuten voor de pauze. Thy probeerde het na 37 minuten spelen toen een hoge bal in het zestienmetergebied bleef hangen, maar zijn schot kon met de nodige moeite worden gekeerd door doelman Yanick van Osch.

In de extra tijd was het weer Sparta dat dicht bij een openingsgoal was. Een volley van Deroy Duarte uit een lastige hoek was opnieuw een prooi voor Van Osch. In het begin van de tweede helft had Sparta het meeste balbezit en het lichte overwicht van het bezoek betaalde zich na nog geen uur spelen uit. Thy leek de bal niet vol te raken, maar tekende toch voor zijn negende treffer van het seizoen: 0-1.

De wedstrijd in Limburg ging vervolgens op en neer. Zo passeerde Lisandro Semedo weliswaar doelman Maduka Okoye, maar Dirk Abels bracht redding op de doellijn. Aan de andere kant van het veld leek invaller Danzell Gravenberch na een fraaie solo voor de 0-2 te zorgen. De inzet van de aanvaller ging echter naast het Limburgse doel en dat gold minuten later ook voor de inzet van een andere invaller, Reda Kharchouch

Sparta stijgt door de zege naar de achtste plek op de ranglijst, terwijl Fortuna dertiende blijft. Het team van Henk Fraser speelt zaterdagavond thuis tegen PSV. Het team van Ultee wacht dezelfde dag een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
12
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
30
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
9
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties