Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Supporters Bayern München starten petitie tegen verkoop van Matthijs de Ligt

Laatste update:

Ondanks dat De Ligt dit seizoen niet altijd een onbetwiste basisspeler was bij Bayern onder Thomas Tuchel, hebben de supporters van der Rekordmeister de Nederlander erg hoog zitten. Zij willen er dan ook alles aan doen om de verdediger langer aan boord te houden.

"Wij willen allemaal dat Matthijs de Ligt bij Bayern München blijft!", zo klinkt het. "Hij heeft vaak genoeg bewezen dat hij een verdediger van wereldklasse is, waarschijnlijk de beste van onze ploeg."

"Hij is niet voor niets verkozen tot onze beste speler van het seizoen 2022/23", zo valt er verder te lezen. "Bovendien heeft hij met zijn 24 jaar een veelbelovende toekomst in het vooruitzicht." Inmiddels hebben meer dan 16.000 mensen de petitie ondertekend.

Manchester United


De Ligt wordt de afgelopen dagen steeds meer in verband gebracht met Manchester United. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano zijn er meer clubs die de verdediger in het vizier hebben, maar alleen Manchester United heeft groen licht gekregen van de 24-jarige Nederlander.

Het is nu aan Manchester United en Bayern München om op korte termijn tot een akkoord te komen. Volgens Florian Plettenberg van Sky Deutschland verlangt de Duitse grootmacht minimaal vijftig miljoen euro plus bonussen voor de verdediger die nog drie seizoenen vastligt in München.

De Ligt is momenteel met het Nederlands elftal op pad in Duitsland voor het EK. Echter speelde hij nog geen minuut op het eindtoernooi. Stefan de Vrij krijgt steevast de voorkeur in het centrum van de defensie naast aanvoerder Virgil van Dijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
24
Deze 12 Nederlanders kozen ervoor hun interlands namens Turkije te spelen
34
Wieffer is Brighton-speler: 'Een van de beste deep-lying midfielders van Europa'
23
Koeman heeft messcherpe opmerking richting Driessen en krijgt lachers op de hand
11
Frankrijk wint van Portugal en is halvefinalist na zenuwslopende penaltyreeks
158
Direct na uitschakeling hinten naast Toni Kroos nóg twee Duitsers op afscheid
12

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties