Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stadionspeaker Cambuur heeft opmerkelijke boodschap: 'Op de parkeerplaats...'

Laatste update:

"Er staat op de parkeerplaats een auto met het dak open. Het gaat straks regenen", klonk er vanuit de speakers in het stadion. De commentator van dienst schonk ook nog even aandacht aan het voorval.

@espnnl Dat is niet handig… ???? ??? #espnnl #rain #football ? origineel geluid - ESPN NL

"Iemand in het stadion wordt even gewaarschuwd dat hij zijn auto heeft geparkeerd met het dak open terwijl er een regenbui aan zit te komen. Dat is niet handig." Of de eigenaar van de auto het stadion heeft verlaten om het dak dicht te doen, is niet bekend.

Cambuur kwam zondagmiddag al vroeg op voorsprong. Roda kreeg de bal niet weg na een hoekschop, waarna de bal met enig fortuin bij Milan Smit belandde. De jonge spits, die er al negen maakte dit seizoen, toonde zich koelbloedig en klopte doelman Koen Bucker: 1-0.

Bucker mocht van geluk spreken dat het een minuut later nog geen 2-0 stond. Weer was Smit weg, maar ditmaal mikte hij na een diepe bal vanaf links net over het doel van de Zaanse goalie. Daarna werd Roda wakker. Na een klein kwartier spelen kregen de Limburgers een strafschop toegekend. Deze werd door Walid Ould-Chikh gepromoveerd tot doelpunt: 1-1.

De ploeg van Bas Sibum nam na de gelijkmaker de regie over. Ditmaal werden de Leeuwarders voor het blok gezet: ze kwamen goed weg bij pogingen van Rodney Kongolo (vrije trap) en (schot in de handen van Yanick van Osch).

Ook na rust bleef Roda de betere. De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie vergat zichzelf echter te belonen. Zo verliezen de Koempels twee dure punten in de strijd om het kampioenschap. Cambuur blijft door het punt in de race om de tweede periodetitel.

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
4
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties