Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stanley Menzo ziet 'vergrootglas' bij Ajax: 'Jullie blazen zijn fouten op'

Laatste update:

"De media leggen hem onder een vergrootglas. Dat is wat er gebeurt, toch? Jullie blazen die 7-2 en zijn fouten tijdens Jong FC Utrecht-Jong Ajax op", begint Menzo in gesprek met De Telegraaf. De oud-doelman krijgt vervolgens de vraag of het niet normaal is dat er nu extra op hem gelet wordt. "Dat is heel normaal, maar je kunt het zo vergroten als je zelf wilt. Hij speelde slecht tegen Jong FC Utrecht. Dat is duidelijk. Maar hij is de tweede keeper van Ajax. Dat ben je niet zomaar, dan kun je echt wel wat."

Tadic: 'Getafe is een rare ploeg, maar het zijn wel strijders'

"Je moet het totaalplaatje bekijken. Hoe ligt hij in de groep? Hoe traint hij? Welk vertrouwen krijgt hij van de ploeg? Aan de hand daarvan maak je als trainer jouw keuzes. Maar er wordt van buitenaf - zonder kennis van zaken - de vraag gesteld of hij wel moet spelen", gaat de oud-doelman verder. Varela kende onlangs geen gelukkig optreden met Jong Ajax tegen Jong FC Utrecht (7-2 nederlaag), maar Menzo benadrukt dat 'iedere keeper én speler' fouten maken. "Bruno heeft tegen FC Utrecht niet zijn beste wedstrijd gespeeld. Dat is voor elke slager duidelijk. Maar hij moet daar zo snel mogelijk overheen stappen, op zijn eigen kwaliteiten vertrouwen en dóór."

"Hij zal niet alles meekrijgen wat er in de media wordt gezegd en geschreven. Dat helpt bij het afsluiten voor randzaken en bezig zijn met wat hij moet doen", stelt Menzo, die hoopt dat Varela in Getafe 'iedereen verrast' en de 'nare smaak' van de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht kan wegspoelen. "Het gaat erom dat hij dát niveau haalt waarom Ajax hem heeft binnengehaald. Ik vind het verstandig dat Erik ten Hag na Ajax-RKC al heeft uitgesproken dat Varela keept. Hij heeft waarschijnlijk geconstateerd dat Bruno goed met de druk omgaat."

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
4
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
15
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
30
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties