Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steijn junior trekt keiharde conclusie over Ajax: 'Daar was ik verbaasd over'

Laatste update:

Twente was in De Grolsch Veste heer en meester tegen Ajax. Steijn denkt dat de overwinning deels te danken is aan de supporters. "We kunnen hier van iedereen winnen als we ons eigen spel spelen, dus ik ben niet verbaasd. Zeker niet vanwege de staat waarin Ajax nu verkeert. Ajax kwam totaal niet in hun spel, wij juist wel." De aanvallende middenvelder trekt een pijnlijke conclusie over het elftal van zijn vader. "Hoe makkelijk je vrijkwam... Dat kan eigenlijk niet. Ja, daar was ik verbaasd over. Ik had gedacht dat ik tot kansen zou komen, maar dit was wel heel erg. Wij hebben het goed gedaan en ons eigen spel gespeeld."

Tijdens de wedstrijd heeft Steijn niet aan zijn vader gedacht. Pas nadat hij werd vervangen door Mitchell van Bergen kreeg de middenvelder medelijden. "Dat komt achteraf. Ik heb alles gegeven in het uur dat ik speelde. Ik had er eigenlijk nog wel meer in willen schieten. Maar als ik hem dan zo zie staan als ik eraf ga doet dat wel pijn." Steijn speelde tegen Ajax wederom een goede wedstrijd en werd door ESPN uitgeroepen tot KPN Man of the Match. In de eerste acht officiële duels van Twente dit seizoen wist de rechtspoot vijf treffers te noteren.

Michel Vlap
Ook Michel Vlap, een van de uitblinkers aan de kant van Twente, verscheen na afloop voor de camera's van ESPN. De Fries vindt het belangrijk om beide benen op de grond te houden. "We zitten in een goede flow. Er is plezier, een goede intensiteit. Wij weten dat we het elke tegenstander lastig kunnen maken. Maar titelkandidaat? We moeten wel nuchter blijven in de regio Twente." Twente staat na vier wedstrijden op twaalf punten en moet momenteel alleen PSV voor zich dulden. Wel kan AZ bij een overwinning op Sparta nog over de Tukkers heen dit weekend.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
29
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
14
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
13
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties