Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steijn voert naast Gorter extra wijziging door in basisopstelling van Ajax

Laatste update:

Gorter ziet een viermansverdediging voor zich staan. Devyne Rensch is de rechtsback, ondanks de komst van concurrent Anton Gaaei. Jakov Medic en Jorrel Hato vormen het hart van de verdediging, terwijl Anass Salah-Eddine de linksbackpositie bekleedt. Benjamin Tahirovic en Branco van den Boomen zijn de controleurs op het middenveld; Taylor stelde teleur tegen Heracles, waardoor nu Kudus het mag laten zien op de 10-positie. Kudus is ondanks concrete interesse uit de Premier League nog altijd Ajacied. Forbs viel vorige week in en begint nu de rechtsbuitenpositie. Aanvoerder Steven Bergwijn staat op de linkervleugel, Brian Brobbey is de spits.

Excelsior kende vorig weekend een uitstekende start van het seizoen. Nadat de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen bij NEC tegen een 2-1 en 3-2 achterstand aankeek, wisten de Kralingers dankzij Oscar Uddenäs in minuut 99 met 3-4 te winnen. Voor Serano Seymor en Lennard Hartjes werd de week nóg mooier. Het tweetal werd door bondscoach Michael Reiziger voor het eerst opgeroepen voor Jong Oranje. Excelsior nam het in zijn historie in eigen huis 23 keer op tegen Ajax. Een keer werd er gewonnen (2007), vijf ontmoetingen eindigden gelijk en zeventien keer wonnen de hoofdstedelingen. Opvallend: Excelsior wist al zeven wedstrijden op rij (uit en thuis) te scoren tegen Ajax.

Ajax kende eveneens een prima start van het seizoen met een 4-1 zege op Heracles Almelo. Steijn ziet bovendien zijn gewenste versterkingen binnendruppelen, waardoor het gevoel bij de Amsterdammers positief is. Steijn kan in Rotterdam nog geen beroep doen op Steven Berghuis, die zijn tweede van drie wedstrijden schorsing uitzit, en de nog niet speelgerechtigde Chuba Akpom. Fikse tegenvaller voor Ajax is de maandenlange absentie van Rulli. Steijn maakte vrijdag bekend dat Gorter, die tegen Heracles al inviel voor de Argentijn, de voorlopige nummer één onder de lat is. Vorig seizoen wist Ajax een dramatische reeks van zeven duels zonder zege te doorbreken bij uitgerekend Excelsior (1-4).

Opstelling Excelsior: Van Gassel; Horemans, Seymor, Widell, Zagré; El Yaakoubi, Baas, Naujoks; Lamprou, Agrofiotis, Driouech.

Opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Medic, Hato, Salah-Eddine; Tahirovic, Kudus, Van den Boomen; Forbs, Brobbey, Bergwijn.

Eredivisie
Excelsior
2 - 2
Ajax
Excelsior - Ajax:

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties