Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stevens is na weerzien met oude liefde Schalke 04 teleurstelling rijker

Laatste update:

Schalke kwam tegen Hoffenheim voor het eerst sinds december 2013 in negende opeenvolgende Bundesliga-wedstrijden tot scoren. Het verschil werd na een klein half uur gemaakt door Eric-Maxim Choupo-Moting, die een pass van Julian Geis onder druk van een verdediger knap wist af te ronden. De voorsprong was verdiend, want Schalke was de betere partij en Hoffenheim liet in de eerste helft eigenlijk niets zien.

In de tweede helft was de eerste kans voor Huntelaar, maar de Nederlander schoot naast. Aan de andere kant mikte Jonathan Schmid met een hakbal net naast na een voorzet van Pavel Kaderabek. In het vervolg kregen beide partijen nog één goede kans: Sead Kolasinac mikte een voorzet tegen de paal en Juan Vargas schoot over. Het publiek trakteerde Huntelaar bij diens wissel op applaus. De Oranje-international werkte hard, maar verder was het niet echt zijn avond.

Een terechte zege voor Schalke 04?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
0
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Manchester United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0
Analisten ESPN zeggen volmondig 'ja': 'Hij kan zeker naar Ajax of Feyenoord'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties