Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ambitieuze club uit de MLS lijkt zich te mengen in strijd om Feyenoord-spits Santiago Gimenez

Laatste update:

Het nieuws over Gimenez zit enigszins verstopt in een transferupdate over de Rotterdamse club, waarin de geruchten over Jeyland Mitchell (LD Alajuelense) en Mats Wieffer (mogelijk vertrek naar Brighton & Hove Albion) ter sprake komen.

Volgens Krabbendam hebben de Engelsen een bod uitgebracht waarvan Feyenoord meer had verwacht. Rondom Dávid Hancko zou de situatie nog rustig zijn. "Hij kon terugkijken op een uitstekend EK met Slowakije en vertelde open te staan voor een transfer", aldus Krabbendam.

De journalist sluit zijn transferupdate af met de opvallende berichtgeving over Gimenez. "Voor de Mexicaan is AC Milan al een tijd in de markt en nu lijkt ook het ambitieuze San Diego FC zich in de strijd te gaan mengen." De club uit de MLS toonde zich eerder al slagvaardig door PSV-aanvaller Hirving Lozano alvast te contracteren voor januari 2025.

Het is vooralsnog onbekend of Gimenez het ziet zitten om in de Verenigde Staten aan de slag te gaan. Eerder gaf de goaltjesdief meermaals aan te dromen van de Europese top. Gimenez werd in de afgelopen maanden gelinkt aan vele grote clubs, maar staat nog altijd tot medio 2027 onder contract bij Feyenoord.

Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Gimenez op zo'n 40 miljoen euro, waardoor geïnteresseerde clubs diep in de buidel moeten tasten om hem los te weken bij Feyenoord. De Rotterdammers betaalden in de zomer van 2022 zelf zo'n 6 miljoen euro voor Gimenez aan zijn jeugdliefde CD Cruz Azul.

Feyenoord heeft met Ayase Ueda (25) en Julián Carranza (24) de mogelijke opvolgers van Gimenez al in huis. Laatstgenoemde werd onlangs overgenomen van Philadelphia Union.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

AZ is helemaal klaar met Mathew Ryan en trekt stekker uit onderhandelingen
2
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
21
Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
160
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
29
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
14
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
209

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties