Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Streppel verlaat Roda en verrast met plotselinge terugkeer bij oude liefde

Laatste update:

Roda schrijft in het statement dat er na de wedstrijd tegen PEC Zwolle aanstaande vrijdag definitief afscheid wordt genomen van 'een gewaardeerde trainer, die in relatief korte tijd bij de club positief zijn stempel op het elftal en de prestaties heeft weten te drukken'. De nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie bedankt Streppel voor zijn inzet, maar laat ook doorschemeren de situatie lichtelijk te betreuren.

"Uiteraard respecteren we het besluit van Jurgen, maar het overviel ons natuurlijk wel", aldus Peters. "We waren nog lang niet op elkaar uitgekeken en hadden een duidelijke ambitie waar te maken." Volgens de algemeen directeur is er een hoop veranderd onder leiding van Streppel. "De regio staat weer achter de club en daar had Jurgen een belangrijk aandeel in. We zijn Jurgen daar zeer erkentelijk voor en gaan nu alles doen om op de best mogelijke manier zijn opvolging in te richten." Wie het stokje overneemt bij Roda is dus nog onduidelijk.

Streppel zelf heeft in het persbericht ook een korte verklaring gegeven voor de 'enorm moeilijke beslissing' die hij heeft genomen. "We hebben hier de laatste jaren mooie stappen voorwaarts gemaakt en hebben het volste vertrouwen om Roda JC weer terug te brengen naar waar het hoort. Nu klopt Helmond Sport op de deur, een club met vergelijkbare ambities en uitdagingen. Uiteraard speelt mijn nieuwe functie een belangrijke rol, maar als ik compleet eerlijk ben, is het ook voor een deel een gevoelskwestie. Ik kon het aanbod van mijn oude club dan ook niet weerstaan. Graag wil ik iedereen enorm bedanken voor het vertrouwen en de fijne tijd bij deze geweldige club.'

Eerste Divisie
Roda JC Kerkrade
1 - 2
PEC Zwolle
Is deze stap van Streppel opmerkelijk te noemen?

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
2
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
33
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
5
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
54
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
55

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties