Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Suárez krijgt verrassende aanbieding en kan nieuw land toevoegen'

Laatste update:

Suárez zit zonder club sinds zijn transfervrije vertrek bij Atlético Madrid deze zomer. De 35-jarige spits heeft al meerdere aanbiedingen gehad en heeft ook al een club afgewezen. Deze week besloot de Uruguayaan om niet voor het Argentijnse River Plate te gaan spelen, na de uitschakeling van River in de Copa Libertadores. Suárez ziet een transfer niet meer zitten omdat hij daar niet meer om een grote prijs kan strijden met de club. Zijn droom is om ooit nog een prijs te pakken in Zuid-Amerika.

Monza trok sinds de promotie naar de Serie A al dertien nieuwe spelers aan. De club speelt voor het eerst in 112 jaar in de hoogste afdeling van het Italiaanse voetbal. Silvio Berlusconi stapte in 2017 in bij Monza nadat hij zijn laatste aandelen van AC Milan verkocht had. Even later kwamen internationaal gerenommeerde namen als Mario Balotelli en Kevin-Prince Boateng voor Monza spelen. Deze zomer heeft de club nog geen grote namen kunnen binnenhengelen, maar daar moet een deal met Suárez verandering in brengen. De namen van Edin Dzeko, Mauro Icardi, Edinson Cavani, Paulo Dybala en Andrea Belotti zijn ook al gevallen deze transferperiode.

Suárez speelde nog niet voor een club uit Italië. Met Monza zou hij een club in de Serie A kunnen afstrepen van zijn lijstje. Suárez werd in 2006 door FC Groningen naar Nederland gehaald. Een jaar later nam Ajax hem voor 7,5 miljoen euro over. Voor de Amsterdammers speelde Suarez 159 officiële wedstrijden, waarin hij 111 keer scoorde en 68 assists gaf. Ook in Engeland werd de Uruguayaan een groot succes, bij Liverpool. De afgelopen acht seizoenen speelde Suárez in Spanje bij Barcelona en Atlético Madrid. Met Barça won hij de Champions League.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties