Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Swansea City overleeft strafschop en dwingt benauwde overwinning af

Laatste update:

Swansea City - St Gallen 1-0
De ploeg van Laudrup startte sterk aan de eerste helft, maar kwam na een kwartier spelen goed weg. Na een handsbal van Dwight Tiendalli mocht Goran Karanovic van elf meter aanleggen. De inzet van de aanvaller was echter een simpele prooi voor doelman Gerhard Tremmel. Marco Mathys liet daarna ook een goede kans op de 0-1 liggen. Swansea City was tot aan de rust gevaarlijk via Jordi Amat (kopbal) en Wilfried Bony (naast).

Na nog geen tien minuten in de tweede helft nam Swansea City de leiding. Alejandro Pozuelo werd geen strobreed in de weg gelegd en gaf de bal aan Bony. Uit de pass van de Ivoriaan verzorgde Routledge de openingstreffer; 1-0. De Welshe ploeg zocht naar een geruststellend tweede doelpunt, maar kwam zelf goed weg toen Alhassane Keita het leer na een goede actie op het dak van het doel plaatste. Tien minuten voor tijd raakte Stephane Nater zelfs de paal. Tussendoor lieten Nathan Dyer en Álvaro Vázquez goede kansen op de 2-0 liggen.

Dnipro - Fiorentina 1-2
De erbarmelijke staat van het veld kwam de wedstrijd niet ten goede. Elk persoonlijk duel kon gevaarlijke gevolgen hebben. De doelpunten werden voor de tweede helft bewaard. Gonzalo Rodriguez benutte in de 53e minuut een elfmetertrap, na een duidelijke charge van Ruslan Rotan op Ryder Matos: 0-1. Een handsbal van David Pizarro werd ook bestraft met een strafschop, die door Yevhen Seleznyov werd verzilverd: 1-1. Na voorbereidend werk van Borja Valero kopte Massimo Ambrosini de winnende treffer binnen: 1-2. Het was voor de routinier zijn eerste treffer in het tenue van de Florentijnen.

UEFA Europa League
Swansea City
1 - 0
FC St Gallen
Eindigt Swansea City als groepswinnaar?

Meer nieuws

Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
7
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
3
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
15
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties