Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga

Laatste update:

Na de 0-5 zege op VfL Bochum zondag werd er al volop over gerept in de media. Leverkusen kon, als het een week later minimaal gelijk zou spelen tegen Augsburg, ongeslagen blijven in Duitsland.

Over alle competities had die Werkself al een record gevestigd, door vijftig wedstrijden op rij zonder nederlaag te blijven. Tegen Augsburg kwam het record geen enkel moment in gevaar.

Al na twaalf minuten had Leverkusen de eerste erin liggen. Victor Boniface was de maker: de spits hoefde alleen maar binnen te tikken nadat Augsburg-goalie Tomas Koubek de bal knullig verspeelde toen hij wilde uittrappen.

Vlak voor het halfuur verdubbelde Robert Andrich de marge. De middenvelder, die grote kans maakt met Duitsland naar het EK te gaan, rondde af met een fraaie hakbal. Collega-international Jonathan Tah was de aangever.

Met de 2-0 zat Leverkusen op rozen. Drie goals hadden de bezoekers nodig de club de mijlpaal te ontnemen. Ze maakten er nog één: Mert Kömür krulde fraai raak na makkelijk balverlies van Leverkusen op eigen helft. Verder zou Augsburg echter niet komen. Jeremie Frimpong deed overigens 82 minuten mee bij Leverkusen. Bij de bezoekers stond Jeffrey Gouweleeuw de gehele tijd op het veld.

Nog twee finales


Het seizoen is nog niet over voor Leverkusen. De Duitse landskampioen speelt op 22 mei nog de Europa League-finale (tegen Atalanta), terwijl drie dagen later de finale van de DfB-Pokal op het programma staat (tegen 1. FC Kaiserslautern).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
33
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
216
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
29
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties