Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag en 'fantastische' Frenkie bedolven met complimenten door clubicoon

Laatste update:

Barcelona en United maakten er een waar spektakel van in het Spotify Camp Nou. De thuisploeg kwam kort na het begin van de tweede helft op voorsprong via Marcos Alonso, maar de Engelsen stelden vrijwel meteen orde op zaken. De ploeg van Ten Hag, met Wout Weghorst en Tyrell Malacia in de basis, scoorde binnen negen minuten twee keer en leek daardoor op weg naar de overwinning in Catalonië. Een kwartier voor tijd kwam Barcelona echter langszij via Raphinha, waardoor alles nog mogelijk is in de return op Old Trafford.

Scholes, die als analist van BT Sport aanwezig was in het stadion, was lovend over het duel dat hij had gezien. "Het was echt een fantastische wedstrijd, beide elftallen gingen er vol voor. Het was eigenlijk een beetje een flashback", doelt de oud-middenvelder op de wedstrijden tussen de twee ploegen van voorgaande jaren. "Als je ziet hoe het duel verliep en welke kansen United creëerde, dan denk ik dat ze ontzettend goed waren. Vooral in de tweede helft. Ik vind dit geen geweldig Barcelona, maar deze wedstrijd is de perfecte opmaat voor volgende week donderdag."

"United ziet er nu uit als een echt team. Om op zo'n manier een resultaat te halen in Barcelona is erg goed, beter kan je eigenlijk niet verwachten op dit moment", gaat Scholes verder, die bij de tegenpartij een 'fantastische' De Jong zag spelen. "Hij is op zijn best als nummer 6, maar hij kan ook meer naar voor spelen en vooruit dribbelen. De supporters van United zien hem graag komen, maar ik denk dat alle topclubs in Engeland hem heel graag willen hebben. Hij maakt een team zo veel beter, het is een fantastische voetballer", aldus Scholes.

Europa League
FC Barcelona
2 - 2
Manchester United

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties