Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag heeft bijzonder advies voor sterspeler: 'Kijk naar Maguire'

Laatste update:

De 26-jarige buitenspeler annex centrumspits was ook dit seizoen langere tijd een vaste basisklant, ondanks zijn mindere vorm. Dat duurde tot afgelopen woensdag, toen Rashford vanaf de reservebank moest toekijken hoe United aan het duel met Chelsea begon.

Meer: Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: ‘Laat hem met rust!’

Tien minuten voor tijd, toen de 2-1 eindstand al op het scorebord stond, kwam hij alsnog binnen de lijnen. De kans bestaat dat Rashford zaterdagmiddag, als United het in eigen huis opneemt tegen AFC Bournemouth, wederom op de bank moet plaatsnemen, al wilde Ten Hag dat niet bevestigen.

"Rashford is een geweldige speler", begint de trainer op de persconferentie. "Je hebt meer dan elf spelers nodig en niet iedereen kan elke wedstrijd spelen. Hij is niet in dezelfde vorm als vorig jaar, maar ik weet zeker dat hij er weer aankomt."

Ten Hag had ook nog advies voor zijn pupil. "Ik heb hem gezegd dat hij hetzelfde moet doen als Scott McTominay en Harry Maguire. Het is aan de spelers zelf. Elke week kijk ik hoe iedereen het doet op de training en de beste spelers maken het beste team en gaan spelen."

Blessures
De voormalig Ajax-trainer ging daarnaast in op de fitheid van zijn selectie. Zo maakte hij bekend dat Raphaël Varane weer terugkeert in de selectie, terwijl Victor Lindelöf niet beschikbaar zal zijn tegen Bournemouth.

De Zweedse mandekker is lang niet de eerste verdediger van United dit seizoen die een blessure oploopt. Eerder misten Lisandro Martínez, Varane, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Tyrell Malacia, Sergio Reguilón en Jonny Evans al meerdere wedstrijden door uiteenlopende blessures.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties