Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag stuurt scouts van United op pad voor veelbelovend tienertalent

Laatste update:

Voor Neves kwam de komst van de scouts op een uitgelezen moment. De middenvelder won met zijn ploeg met 2-1 na een krankzinnige slotfase, waarin hij zelf verantwoordelijk was voor de gelijkmaker. Enkele minuten na zijn treffer voltrok Casper Tengstedt het vonnis voor de bezoekers.

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze | Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes

De interesse van United in Neves komt niet helemaal uit de lucht vallen. De Portugese tiener beleeft dit seizoen zijn absolute doorbraak onder trainer Roger Schmidt en verscheen in acht van de elf competitiewedstrijden aan de aftrap. Daarin was hij eenmaal trefzeker.

Neves begon zijn nog prille carrière bij CB Tavira, alvorens hij in 2016 werd opgenomen in de jeugdopleiding van Benfica. In Lissabon tekende de middenvelder in december 2020 zijn eerste profcontract. In het seizoen 2021/22 maakte hij onderdeel uit van het jeugdteam dat beslag wist te leggen op de Youth League.

Vorig jaar december gunde Schmidt Neves zijn debuut in de hoofdmacht, waarna hij bij de A-selectie betrokken bleef en dat seizoen tot twintig officiële wedstrijden zou komen. Daarin was hij eenmaal trefzeker en fungeerde hij eenmaal als aangever.

Als onderdeel van het kampioensteam - Neves legde met Benfica tevens beslag op de Portugese Supercup - heeft de jeugdinternational nu dus de aandacht getrokken van United. Afgelopen zomer zette hij zijn handtekening nog onder een nieuw verbeterd contract tot medio 2028.

De kans is klein dat United op korte termijn zaken gaat doen met Benfica. De club is nog altijd in afwachting van een nieuwe eigenaar en kan niet eerder belangrijke beslissingen nemen met het oog op de toekomst, zo benadrukt Romano.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties