Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terugkeer van jeugdproduct bij Ajax? 'Zou mooi zijn om in de ArenA te spelen'

Laatste update:

Fosu-Mensah, geboren in Amsterdam, werd door Ajax in 2006 opgepikt bij AVV Zeeburgia. Na acht jaar in de jeugdopleiding van de Nederlandse recordkampioen vertrok hij op zestienjarige leeftijd naar Manchester United.

Uiteindelijk speelde Fosu-Mensah dertig officiële wedstrijden in de hoofdmacht van the Red Devils. Tussendoor werd hij nog uitgeleend aan Crystal Palace en Fulham, om in januari 2021 te vertrekken naar Bayer Leverkusen.

Daar kampt Fosu-Mensah vaak met blessureleed, waardoor hij de afgelopen jaren slechts dertig officiële wedstrijden speelde voor die Werkself. Het lijkt erop dat Fosu-Mensah komende zomer transfervrij op zoek kan naar een nieuwe uitdaging. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op 1,5 miljoen euro.

Fosu-Mensah droomt ervan om ooit voor Ajax te spelen, zo steekt hij niet onder stoelen of banken. "Ajax heeft sowieso voor altijd een speciaal plekje in mijn hart. Toen ik acht was ben ik daar gekomen, ik ben ballenjongen geweest in de ArenA en heb dat allemaal al meegemaakt. Als je dat van zo dichtbij hebt gezien, zou het wel een mooi iets zijn om ooit in de ArenA te spelen voor Ajax."

"Dat zou zeker mooi zijn", herhaalt Fosu-Mensah. "Want dat heb ik vroeger als droom gehad. Bij mij thuis in Nederland zie je ook veel Ajax-foto's van mij vroeger, bijvoorbeeld met spelers als Suárez en Emanuelson. Dat zijn dingen die niet uit te leggen zijn. Het is wel iets dat ik leuk zou vinden."

Fosu-Mensah moest ook dit seizoen een groot aantal wedstrijden laten schieten vanwege een knieblessure. Inmiddels zit hij weer op de bank bij de absolute stuntploeg van dit Bundesliga-seizoen. Koploper Bayer Leverkusen heeft liefst zeven punten meer verzameld dan Bayern München, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft. Fosu-Mensah maakt zich zodoende op voor een aantal bijzondere laatste maanden in de BayArena.

Zou Fosuh-Mensah een versterking voor Ajax kunnen zijn?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties